

Ο σπουδαίος λαϊκός βάρδος εμφανίστηκε στη σκηνή του «the voice» μαζί με έναν νέο και πολλά υποσχόμενο τραγουδιστή που ακούει στο όνομα Λευτέρης Κιντάτος.
Το «Για την πάρτι της» ήταν το δώρο του Βασίλη στον διαγωνιζόμενο. Το έγραψε ο ίδιος και το έδωσε στον Λευτέρη. Το κοινό το υποδέχθηκε με θέρμη από την πρώτη στιγμή ξεσπώντας σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.
Μάλιστα όταν τον λόγο πήρε ο Βασίλης Καρράς είπε «Εγώ κάποτε όλα αυτά τα κατέκρινα. Τα Show εννοώ. Μακάρι να είχα και εγώ την ευκαιρία να ξεκινούσα όπως αυτά τα παιδιά». Ενώ γυρνώντας το βλέμμα του προς τον Λευτέρη είπε "Ελπίζω να σε βοήθησα όσο μπορούσα".
Από την πλευρά του ο Λευτέρης Κιντάτος μιλώντας στον Γιώργο Λιάγκα τόνισε ότι είναι μερικές στιγμές που απλά οι λέξεις δεν καλύπτουν αυτό που νοιώθεις. Μία τέτοια στιγμή είναι και αυτή που ζω» ενώ αγκάλιασε και φίλησε τον Βασίλη Καρρά.
{YouTube}Am-fPi6dwxs{/YouTube}
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
