Σε κακούργημα μετατράπηκε η κατηγορία για το δυστύχημα στο λούνα-παρκ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε μετατροπή της κατηγορίας από πλημμέλημα σε κακούργημα στην υπόθεση του τραγικού δυστυχήματος στο λούνα-παρκ του Ελληνικού οδηγήθηκαν οι ανακριτικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες έπειτα από νέα στοιχεία που εισήλθαν στη δικογραφία, η αρχική κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο καθώς και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από πρόκληση απλών σωματικών βλαβών που ήταν η αρχική κατηγορία.

Οι κατηγορούμενοι πλέον καλούνται να αντικρούσουν την ερχόμενη Παρασκευή, αυτή την κατηγορία η οποία διώκεται σε βαθμό κακουργήματος.

Εντωμεταξύ στην κατάθεσή του ο πατριός του 13χρονου αγοριού που βρήκε τραγικό θάνατο, αποδίδει το δυστύχημα στον υπεύθυνο του χώρου καθώς όπως φέρεται να καταθέτει ενώπιον των αστυνομικών αρχών, δεν είχαν ληφθεί μέτρα ασφαλείας και η μπάλα δεν ήταν δεμένη στο έδαφος όπως προβλέπεται από τους κανόνες ασφαλείας.

«Αρχικά βγάλαμε την κόρη μου η οποία δεν μου μιλούσε. Ήταν αναίσθητη. Μετά όμως άνοιξε τα μάτια της.

Τότε την έδωσα σε έναν κύριο και η γυναίκα μου τράβηξε έξω από την μπάλα τον γιο μου. Μόλις τον βγάλαμε έξω ένας κύριος έκανε τεχνητή αναπνοή χωρίς όμως αποτέλεσμα».

Η κατάσταση της 9χρονης που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας φαίνεται να σταθεροποιείται.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.





ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK