Τραγωδία σε λούνα παρκ στο Ελληνικό-Νεκρό 13χρονο αγοράκι


Τραγωδία που δεν την χωρά ο ανθρώπινος σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής σε λούνα παρκ στήν περιοχή του Ελληνικού.


Δύο αδελφάκια, ένα 13χρονο αγοράκι και ένα 9χρονο κοριτσάκι έπαιζαν στην πισίνα του λούνα παρκ, έχοντας μπει μέσα σε μια πλαστική μπάλα.

Ένα δυνατό φύσηγμα του ανέμου είχε ως αποτέλεσμα να παρασυρθεί η μπάλα εκτός πισίνας και να προσκρούσει σε τοίχο μπροστά στα έντρομα μάτια των γονιών και των παρευρισκόμενων. Το αγοράκι χτύπησε το κεφάλι του και δυστυχώς το χτύπημα αυτό απέβη μοιραίο, ενώ η 9χρονη αδελφή του τραυματίστηκε και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες αμέσως μετά το συμβάν περίπου 20 γονείς που βρίσκονταν στο σημείο έτρεξαν προκειμένου να βοηθήσουν τα δυο παιδιά, ενώ τις πρώτες βοήθειες έσπευσε να δώσει και ένας νοσηλευτής ο οποίος διαμένει σε πολυκατοικία κοντά στο λούνα παρκ.

Το ασθενοφόρο έφτασε μετά από 10 με 15 λεπτά και παρέλαβε τα δυο παιδιά για να τα μεταφέρει στο νοσοκομείο Παίδων.

Ο διοικητής του νοσοκομείου που νοσηλεύεται η μικρή ανάφερε σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων πως βρίσκεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ φέρει τραύμα στον πνεύμονα, έχοντας όμως καλή επικοινωνία με το περιβάλλον.

Για το άτυχο αγοράκι ανέφερε πως ο θάνατός του διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο καθώς έφερε χτύπημα στο κεφάλι

Τραγικές φιγούρες οι γονεις των δύο παιδιών που βρίσκονται έξω από την ΜΕΘ.

Πολλά είναι πάντως τα ερωτηματικά για τα μέτρα ασφαλείας καθώς πρέπει να διευκρινιστεί  το γιατί επετράπη σε παιδιά να χρησιμοποιήσουν το συγκεκριμένο παιχνιδι υπό αυτές τις καιρικές συνθήκες. 

Η αστυνομία έχει ήδη προχωρήσει στη σύλληψη των τριών υπεύθυνων του λούνα παρκ που βρίσκεται επί των οδών Κύπρου και Γούναρη στο Ελληνικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην Αθήνα έρχεται και ο ιδιοκτήτης, ο οποίος διαμένει στα Ιωάννινα.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλ. Διακυβέρνησης Πειραιά
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Είμαι Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. 
Θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK