Ημερίδα για τις συνέπειες της παράνομης στάθμευσης σε Αθήνα και Πειραιά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Πανελλήνια Ένωση Επιχειρηματιών Ιδιόκτητων Στεγασμένων Σταθμών Αυτοκινήτων (Π. EE.  Ι. Σ. Σ. Α.) διοργανώνει ημερίδα με τίτλο «ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ - ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ».

Η εν λόγω ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών στις 29.4.2014.  


Αρχικά θα θιχτεί  το πολύ καυτό πρόβλημα της παράνομης – ανεξέλεγκτης στάθμευσης, το οποίο ταλαιπωρεί και καταδυναστεύει όλους μας, πεζούς και οδηγούς, μεγάλους και μικρούς.


Στην κυριολεξία η παράνομη – ανεξέλεγκτη στάθμευση αποδιοργανώνει την εύρυθμη κοινωνική και οικονομική ζωή όλων των  πόλεων και ειδικά όμως της Αθήνας και του Πειραιά. 


Γιατί δεν υπάρχει το θάρρος και η τόλμη να εφαρμοστούν τα άρθρα του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας;


Στην ημερίδα θα λάβουν μέρος πολλοί ομιλητές, που θα προβάλλουν με πλήρως τεκμηριωμένα στοιχεία τις τεράστιες επιπτώσεις της παράνομης και ανεξέλεγκτης στάθμευσης όσον αφορά:


Α) τους ηλικιωμένους,

Β) τις μητέρες βρεφών και νηπίων,

Γ) τα άτομα με προβλήματα οράσεως,

Δ) τα άτομα με κινητικά προβλήματα,

Ε) την ρύπανση της ατμόσφαιρας,

ΣΤ) το λειτουργικό κόστος των αστικών συγκοινωνιών,

Ζ) την καθαριότητα των δρόμων και το κόστος της,

Η) την καλή κατάσταση των πεζοδρομίων,

Θ) το εμπορικό ισοζύγιο με άσκοπη κατανάλωση καυσίμων,

Ι) την εθνική οικονομία με άσκοπη αύξηση των εργατοωρών λόγω καθυστέρησης των δρομολογίων των οδικών αστικών συγκοινωνιών,

ΙΑ) τη ψυχική ηρεμία των αστικών πληθυσμών,

ΙΒ) την υγεία ( λόγω μείωσης ατμοσφαιρικής ρύπανσης και τροχαίων ατυχημάτων),

ΙΓ) το λειτουργικό κόστος του κλάδου  της ασφάλισης αυτοκινήτων κ.α..

    

Μέλη της  Ενώσεως Π. EE.  Ι. Σ. Σ. Α. είναι τα περισσότερα από τα στεγασμένα Parking Πειραιά.

Η παράνομη στάθμευση είναι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής τους.


Οι διοργανωτές ευελπιστούν  η ημερίδα να αποφέρει νέες προοπτικές και  τεράστια οφέλη στην κοινωνία, στην οικονομία, στο περιβάλλον και στην ψυχική και σωματική υγεία όλων ανεξαρτήτως των  συμπατριωτών μας. 

    

*Το κτίριο του Υπουργείου Μεταφορών  βρίσκεται στο Δήμο Παπάγου, στην συμβολή των οδών  Ανατάσεως και Τσιγάντε, κοντά  στη Στάση ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ του ΜΕΤΡΟ.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK