Νεκρή 18χρονη από συμπτώματα γαστρεντερίτιδας στην Εύβοια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Κύμης

Στο νοσοκομείο της Χαλκίδας άφησε την τελευταία της πνοή μία νεαρή μόλις 18 ετών λίγο μετά τα μεσάνυχτα, παρά τις προσπάθειες των γιατρών.

Η άτυχη κοπέλα, που καταγόταν από χωριό της Εύβοιας κοντά στην Κύμη, είχε εισαχθεί αρχικά στο νοσοκομείο της Κύμης παρουσιάζοντας συμπτώματα γαστρεντερίτιδας.

Το απόγευμα της Πέμπτης το ιατρικό προσωπικό έκρινε ότι επιβάλλεται η μεταφορά της στο νοσοκομείο της Χαλκίδας, για περαιτέρω εξετάσεις, όπως αναφέρει το Evianews.

Ωστόσο, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα οι γιατροί του νοσοκομείου της Χαλκίδας ανακοίνωσαν στους γονείς τον θάνατό της.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της δεν είχαν γίνει άμεσα γνωστά και αναμένονται οι σχετικές ανακοινώσεις.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ




Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.




ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ
Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK