Συνελήφθη καθηγητής για σεξιστικό σχόλιο στο Facebook


Ενα σεξιστικό σχόλιο που έκανε σε βάρος μαθητή στο Facebook «οδήγησε» καθηγητή γυμνασίου στην περιοχή της Καλαμαριάς στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε το περιστατικό στο Facebook έγινε την περασμένη εβδομάδα και ο μαθητής ενημέρωσε τους γονείς του. Αυτοί υπέβαλαν αναφορά στην αρμόδια Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ενώ ενημερώθηκε και η διεύθυνση του σχολείου που φέρεται να επέπληξε τον καθηγητή, ο οποίος είναι γυμναστής. Ωστόσο σύμφωνα με τη μήνυση που υποβλήθηκε στη συνέχεια ο καθηγητής φέρεται ότι απείλησε και έβρισε τον μαθητή που τον «κάρφωσε».

Τι έγραψε στο…Facebook μετά το περιστατικό
«Αγαπητοί μαθητές. Σας ευχαριστώ όλους για τα αιτηματα φιλίας. Παρ όλο το ότο απαντώ σπάνια για λόγους τάκτ και διαφοράς ηλικίας, και παρ όλο ότι το FB αποτελεί προσωπικό δεδομένο, κάποιος μεταβίβασε μια φράση αστεϊσμού στην μητέρα του, και εκείνη το χρησιμοποίησε εναντίον μου. Κατόπιν τούτου δεν θα μπορέσω να ξανααπαντήσω σε κανέναν , παρα την αγάπη μου, γιατί κουράστηκα να εχω προβλήματα χωρίς λόγο. Καλή συνέχεια σε όλους» έγραψε την περασμένη εβδομάδα ο καθηγητής στη σελίδα του στο Facebook αναφερόμενος στο επεισόδιο με το μαθητή του σχολείου του.

Μετά τη μήνυση που υποβλήθηκε ο γυμναστής συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του για απειλή και εξύβριση και τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο. Τελικά χτες η υπόθεση αναβλήθηκε και θα εκδικαστεί τον Ιούλιο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΕκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΑΨΟΚΟΛΗΣ
Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό «ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ» του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACΕBOOK