Ισχυρές βροχές και καταιγίδες – Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.


Τα φαινόμενα πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς άνεμους, ενώ χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από Βορρά προς Νότο.


Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στην Αττική, αλλά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα βόρειοι βορειοανατολικοί με την ιδία ένταση. Το θερμόμετρο θα δείξει από 11 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία βελτίωση θα υπάρξει από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Θερμαϊκό 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη και χιονιά στα ορεινά. Από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και εξασθένηση των φαινομένων στα υπόλοιπα.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στον Θερμαϊκό 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές όπου πρόσκαιρα θα είναι ισχυρές. Γρήγορη βελτίωση στο Ιόνιο και από το απόγευμα σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Σταδιακή βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 9 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με σποραδικές βροχές μετά το μεσημέρι.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 14 έως 21 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ οι όποιοι στα βόρεια βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 14 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ



ΣΑΡΑΝΤΟΣ ΕΥΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ
Εκδότης Piraeus Press
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα το 1982 στον Πειραιά όπου και εξακολουθώ να διαμένω και να εργάζομαι. Σπούδασα Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είμαι εν ενεργεία Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, έχω διατελέσει Αντιδήμαρχος Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εργάζομαι ως Σύμβουλος του Προέδρου του ομίλου DPG Group of Companies, διατηρώ το ειδησεογραφικό site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

ΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΕΔΩ 

ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACEBOOK 

ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΔΩ 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Αντιδήμαρχος Πρασίνου &Περιβάλλοντος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραια

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Πειραιά.

Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και Εκπαιδευτής υποψήφιων οδηγών, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου, μέλος στην Ποιότητα Ζωής, μέλος του ΟΠΑΝ και μέλος εκτίμησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά, Πρόεδρος Παιδείας στο 5ο διαμέρισμα, Αντιπρόεδρος στους εκπαιδευτές οδηγών, μέλος της Ομοσπονδίας Ελλάδος και θα είμαι εκ νέου υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με το συνδυασμό "ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" του Βασίλη Μιχαλολιάκου.


ΒΡΕΣ ΜΕ ΣΤΟ FACBOOK