ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε αυτά τα παιδιά που κάνουν περήφανη την Ελλάδα


Αυτή είναι μια ομάδα από νέους με ανησυχίες που ασχολούνται όχι μόνο με τα αυτοκίνητα αλλά με τη δημιουργία και την εξέλιξή τους. Είναι η Prom Racing Team της Σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Η ομάδα συμμετέχει στον Παγκόσμιο Μηχανολογικό Διαγωνισμό Formula Student, όπου φοιτητές από ολόκληρο τον κόσμο μελετούν, σχεδιάζουν και κατασκευάζουν πρωτότυπα, αγωνιστικά μονοθέσια που όμως πρέπει να υπακούν σε ορισμένες τεχνικές προδιαγραφές.

Για το 2017, η Prom Racing Team έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Formula Student Austria που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στο Red Bull Ring, Spielberg.

 

Μετά από δύο χρόνια σχεδιασμού, μελέτης, κατασκευών, βελτιώσεων και σκληρής δουλειάς το μονοθέσιο είναι έτοιμο να ανταγωνιστεί ομάδες από κορυφαία πολυτεχνεία ολόκληρου του κόσμου.

Η στιγμή που όλοι αυτοί οι νέοι και αξιόλογοι άνθρωποι περίμεναν έφθασε. Το  ραντεβού καθορίσθηκε για το  Σάββατο 27 Μαΐου και ώρα 11:30 π.μ. στο Αμφιθέατρο του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου. Εκεί  θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του αγωνιστικού μας μονοθεσίου.

Τυπώστε την πρόσκληση στο επισυναπτόμενο λίνκ.

Κωνσταντοπούλου

Με την επίδειξη της επισυναπτόμενης πρόσκλησης θα έχετε επιπλέον, δωρεάν είσοδο στους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου. Ο χώρος της εκδήλωσης είναι ευγενική προσφορά του Ομίλου Χαραγκιώνη.

Πηγή:defencenet.gr