Ξέσπασε η Νικολούλη: Αποκάλυψη – «βόμβα» για την υπόθεση Παπαγεωργίου


«Την άλλη εβδομάδα να δείτε τι βόμβα θα σκάσει! Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δεν τα άγγιξε κανένας. Αυτοί που είναι απέξω σχεδιάζουν και άλλες απαγωγές γιατί έχουν τα μέσα! Τα υπόλοιπα στην ΕΛΑΣ στο Εσωτερικών Υποθέσεων»…


Κατά τη χθεσινοβραδινή της εκπομπή, η Αγγελική Νικολούλη ξέσπασε κατά της Ελληνικής Αστυνομίας και κάλεσε το Εσωτερικών Υποθέσεων να του δώσει στοιχεία που εμπλέκουν στην υπόθεση και άλλα πρόσωπα.

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο «εγκέφαλος» της απαγωγής του 26χρονου, Πέτρος Μιχαλεάκος, ωστόσο ακόμα και την ύστατη ώρα -ενώ δηλ. ανακοινώθηκαν οι ποινές- ουδείς από τους κατηγορούμενους δεν αποκάλυψε τι απέγινε ο άτυχος νέος.

Αποκαλύψεις προανήγγειλε η Αγγελική Νικολούλη που επιμένει: «Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που δεν τα άγγιξε κανένας. Φαίνεται ότι είχαν μπάρμπα στην Κορώνη και τον έχουν ακόμα μέσα στην ΕΛΑΣ. Τα κενά της ΕΛΑΣ τα κάλυψε η ανάκριση και η δικαιοσύνη. Έγινε και θέμα στο δικαστήριο αυτό, πώς είναι δυνατόν η ΕΛΑΣ να μην πάει να ερευνήσει το αυτοκίνητο, να μην πάει στην κάμερα να πάρει το υλικό, να μην πάει στα διόδια να πάρει το e-pass. Να δώσει τις απαντήσει στον κόσμο η Ελληνική Αστυνομία, το Εσωτερικών Υποθέσεων για τους εν ενεργεία αστυνομικούς», πρόσθεσε στον ίδιο τόνο και πρόσθεσε:

«Έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι! Ποτέ δεν κρύφτηκα πίσω από το δαχτυλάκι μου! Όλος ο κόσμος ξαφνιάζεται, απορεί γιατί η ΕΛΑΣ δεν έχει διατάξει έστω μια ένορκη διοικητική εξέταση. Εάν θέλει το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ μπορώ να του δώσω τα στοιχεία. να του πω ποιος καλύπτει τον εγκέφαλο! Δημόσια το λέω! Και αυτοί που είναι απέξω θα σχεδιάζουν και άλλες απαγωγές τώρα. Σχεδιάζουν και άλλες απαγωγές γιατί έχουν τα μέσα, έχουν τις δισυνδέσεις. Να πω κι άλλα; Λίστα υπάρχει με άτομα που υποτίθεται πως πρέπει να απαγάγουν. Τα υπόλοιπα στην ΕΛΑΣ στο Εσωτερικών Υποθέσων».