Σκάνδαλο στην ΕΛ.ΑΣ. προκαλεί την οργισμένη αντίδραση του Αρχηγού: Αστυφύλακας αρνείται εδώ και μήνες να αποχωρήσει από την Ασφάλεια π.βουλευτή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πριν από  τρεις περίπου  μήνες είχε κοινοποιηθεί σε αστυφύλακα που ήταν διατεθημένος ως αστυνομικός φρουρός σε πρώην βουλευτή της Ν.Δ ,η απόφαση για τη λήξη της απόσπασής του ως μέλος της φρουράς του.

Ωστόσο, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ο αστυφύλακας έχοντας προφανώς και τις…πλάτες του προστάτη του-π.βουλευτή, αρνείται (!!!) να εγκαταλείψει την προνομιακή θεσούλα του και να αναλάβει τα υπηρεσιακά του καθήκοντα, σε μια περίοδο που η ΕΛ.ΑΣ. “αιμοραγεί” από την έλλειψη προσωπικού,  σε όλους σχεδόν τους υπηρεσιακούς της τομείς.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως η απαράδεκτη και παραβατική στάση του ένστολου, καθώς και εκείνη του βουλευτή, έχουν προκαλέσει τη δικαιολογημένη αντίδραση, εως και οργή θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε, του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν, ο αστυφύλακας να κληθεί να απολογηθεί στο πλαίσιο ΕΔΕ, με το ερώτημα μάλιστα της απόταξης!

Τα ερωτήματα παντώς είναι πολλά, τόσο για τον ένστολο όσο και για τον π.βουλευτή, ο οποίος δυστυχώς δείχνει να μην έχει καμία συναίσθηση της θέσης και της κατάστασης που επικρατεί αυτήν τη στιγμή στην Ελληνική Αστυνομία.

Και δεν είναι ο μόνος πολιτικός που απαιτεί να έχει μια στρατιά από αστυνομικούς για να τον φυλάνε. Αρκεί να σας αναφέρουμε πως τα αιτήματα στην ειδική επιτροπή που συγκροτείται, συχνά πυκνά, για να εξετάσει σε ποιους κρίνεται απαραίτητη η φύλαξή του η μη, είναι δεκάδες, για να μη σας πούμε εως και εκατοντάδες!

Πηγή: anatropionline.gr