ΜΑΙΡΗ ΤΣΩΝΗ: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της πρωταγωνίστριας του Κυνόδοντα


Ολοκληρώθηκε η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της 30χρονης ηθοποιού και τραγουδίστριας, Μαίρης Τσώνη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία ο θάνατός της οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, δεν έφερε την παραμικρή κάκωση, ενώ τι προκάλεσε το πνευμονικό οίδημα και μάλιστα σε αυτή την ηλικία θα το διαπιστώσει ο ιατροδικαστής όταν βγουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων από τα δείγματα που πήρε, δηλαδή μετά από περίπου 10 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια κάλεσε στο τηλέφωνο το ΕΚΑΒ και ζήτησε ασθενοφόρο, αναφέροντας πως δεν αισθανόταν καλά, όμως όταν έφτασαν εκεί οι διασώστες ήταν ήδη αργά για εκείνη, ενώ την είχε ήδη βρει αναίσθητη μέσα στο διαμέρισμά της μία φίλης της.

Από το ΕΚΑΒ ενημερώθηκε και η Αστυνομία και την προανάκριση για τα αίτια θανάτου ενός τόσο νέου ανθρώπου ανέλαβε το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα Εξαρχείων.

Από την έως τώρα προανάκριση φαίνεται πως αντιμετώπιζε ορισμένα ψυχολογικά προβλήματα, ενώ εξετάζονται και άλλα ενδεχόμενα. Απαντήσεις για όλα τα σενάρια θα δώσουν οι Αρχές, όταν βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Η Μαίρη Τσώνη έγινε γνωστή, κυρίως, μέσω της συμμετοχής της στην βραβευμένη ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Κυνόδοντας» (στην οποία υποδύθηκε τη μικρή κόρη της οικογένειας) αλλά και ως μέλος του συγκροτήματος Μary & The Boy.

Πηγή: ourlife.gr