ΘΡΙΛΕΡ: Άφαντος παραμένει ο Αρχιφύλακας της ΕΛ.ΑΣ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εξαφανισμένος από την Τετάρτη 26/4 είναι ο Αρχιφύλακας Αντώνης Δημοτάκης, με τους συγγενείς και συναδέλφους του να εξακολουθούν να τον αναζητούν καθημερινά.

Κατά την ερεύνα στο σπίτι του στην Καισαριάνη η εξώπορτα βρέθηκε κλειστή και ξεκλείδωτη καθώς και τα φώτα του διαμερίσματος ήταν σβηστά. Στο σπίτι του Αρχιφύλακα βρέθηκαν το κινητό του, τα κλειδιά του, ταυτότητα και το πορτοφόλι του. Το μόνο που έλειπε είναι το υπηρεσιακό του, το οποίο εκτιμάται ότι έχει μαζί του.

Από τι πρώτες ώρες που δηλώθηκε η εξαφάνιση του ξεκίνησαν έρευνες με ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, καθώς από ομάδα της ΕΜΑΚ αλλά και από ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά στην περιοχή του Υμηττού όπου συνήθιζε να αθλείται, χωρίς όμως θετικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εξετάστει και βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας γειτονικών οικιών που οικειοθελώς παρέδωσαν οι ιδιοκτήτες, χωρίς να βρεθεί κάποιο αξιοποιήσιμο εύρημα.

Οι συνάδελφοι του Αρχιφύλακα έχουν οργανώσει περιπατητικές αναζητήσεις στον Υμηττό, για τον εντοπισμό του 38άχρονου καθώς δεν μπορούν να κατανοήσουν που μπορεί να έχει καταφύγει τόσες ημέρες και να μην μπορεί να εντοπιστεί.

Την εξαφάνιση του 38άχρονου Αρχιφύλακα Αντώνη Δημοτάκη, είχε δηλώσει η οικογένειά του, και συνάδελφοί του, καθώς δεν είχε παρουσιαστεί στην υπηρεσία του (25/04) στην (Β αλλαγή) της Άμεσης Δράσης. Θα ήταν η δεύτερη ημέρα στη νέα του Υπηρεσία, ωστόσο δεν παρουσιάστηκε και η αναζήτησή του ξεκίνησε άμεσα από τους συναδέλφους του.

Μέσω κοινωνικής δικτύωσης ο αδερφός του 38χρονου άντρα ο όποιος ήταν και ο τελευταίος που τον είχε συναντήσει αναφέρει:

«Προσοχή Παρακαλώ. Αγνοείται ο αδερφός μου από εχθές (σ.σ. 16/4). Ονομάζεται Αντωνης και είναι Αστυνομικος. Πιθανόν να είναι κάπου γύρω στην Καισαριανη η Βυρωνα αφού διαμενει εκεί. Εάν κάποιος γνωρίζει κάτι, παρακαλώ όπως επικοινωνήσει μαζί μου στο 6972305295.

Παρακαλώ όχι άσχετα μηνύματα η’ ερωτήσεις. Δεν έχω χρόνο για λεπτομέρειες.
Σας ευχαριστώ».