ΔΑΦΝΗ: Συγκλονίζει η κατάθεση της φοιτήτριας που έζησε τον εφιάλτη – «Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με…»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη από την υπόθεση ομηρίας και βιασμού 22χρονης φοιτήτριας από έναν 52χρονο στο διαμέρισμα του στη Δάφνη.

Ακόμα και οι αστυνομικοί σοκαρίστηκαν όταν είδαν το βίντεο με τον 52χρονο να κακοποιεί σεξουαλικά την κοπέλα η οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον εφιάλτη που έζησε επι ένα 24ωρο στα χέρια του.

«Ήταν γύρω στις πέντε το απόγευμα. Έπλενα τα πιάτα στον νεροχύτη. Με αιφνιδίασε. Ήρθε από πίσω μου και μου έβαλε ένα αναισθητικό πανί στο πρόσωπο. Ζαλίστηκα και έχασα τις αισθήσεις μου. Μετά με έσυρε στο δωμάτιο...», αναφέρει η νεαρή γυναίκα στην κατάθεση.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ που είδαν το βίντεο το οποίο τράβηξε με φορητή κάμερα ο 52χρονος, περιγράφουν τη σεξουαλική κακοποίηση, της 22χρονης με μία λέξη: «Φρίκη!».

Αυτό που «καίει» τον δράστη είναι το βίντεο καθώς, όπως λένε οι αστυνομικοί, ο 52χρονος εμφανίζεται να κακοποιεί την κοπέλα με σεξουαλικά βοηθήματα επί 24 ώρες, ενώ παράλληλα την χτυπούσε στο πρόσωπο και το σώμα με χαστούκια και γροθιές. Όταν το θύμα συνερχόταν, ο 52χρονος την αναισθητοποιούσε ξανά.

Το απόγευμα της Παρασκευής ο 52χρονος πέρασε την πόρτα του γραφείου του Εισαγγελέα. «Είχα σχέσεις με την κοπέλα», ήταν τα πρώτα του λόγια όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις αποτρόπαιες πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. «Είμαι ΑΜΕΑ ρε παιδιά. Είμαι 95% τυφλός» πρόσθεσε. Βγαίνοντας από το γραφείο του Εισαγγελέα ο δράστης είπε τρεις φορές πως η 22χρονη κοπέλα είχε φετίχ.

Ο 52χρονος λίγο αργότερα οδηγήθηκε στο γραφείο του ανακριτή και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα.