ΣΟΚ στη Νέα Σμύρνη – Άνοιξε πυρ σε παιδιά που έπαιζαν


Αναστάτωση προκλήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (05.05.2017), λίγο πριν τις 18:00, στη Νέα Σμύρνη καθώς ένας άνδρας βγήκε στο μπαλκόνι, στο σπίτι που έμενε και άνοιξε πυρ, τραυματίζοντας ελαφρά παιδάκια. Το περιστατικό σημειώθηκε στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής, και συγκεκριμένα στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 108.

Ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί με αεροβόλο όπλο ενώ έξω στο δρόμο φαίνεται πως υπήρχαν και παιδιά, τα οποία έκαναν φασαρία. Κάποιος από τους κάτοικους κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο ενώ από την απίστευτη επίθεση τραυματίστηκαν κάποια από τα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στον Ευαγγελισμό.

Οι γιατροί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στα παιδιά τα οποία είχαν ελαφριές εκδορές και τα άφησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους για να ηρεμήσουν από το σοκαριστικό περιστατικό. 

Ο «πιστολέρο» οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της προανάκρισης, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καταγγελία για τραυματισμένο παιδί από κάποιο γονέα στην αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είναι βετεράνος του πολέμου στην Συρία ενώ ο πατέρας του ήταν διευθυντής του συριακού πρακτορείου ειδήσεων στην Αθήνα.

Ο «πιστολέρο»,σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πήγε φαντάρος Ελλάδα και μετά πήγε και πολέμησε στην Συρία με τους κυβερνητικούς. Ο ίδιος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα για αυτό ο πατέρας του συνεννοείται με την αστυνομία. 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

ΠΗΓΗ: newsit.gr