ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ: Ο εισαγγελέας και η άρση απορρήτου του κινητού του τραγουδιστή

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για πολλούς η υπόθεση του Παντελή Παντελίδη έχει παγώσει. Είναι όμως έτσι; Τι συμβαίνει; Γιατί δεν ακούμε… δεν μαθαίνουμε κάτι νέο; Οι διαδικασίες προχωρούν κανονικά; Τι κάνει ο Εισαγγελέας Κοκαρίδας; Μελετά τον φάκελο της δικογραφίας; Οι τελευταίες πληροφορίες που έχουμε συλλέξει απο το ρεπορτάζ θέλουν τον λειτουργό της δικαιοσύνης να αναμένει το πόρισμα του Ιατροδικαστή, το οποίο και αναμένεται να έχει στα χέρια του μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Απο την μεριά του ο ανακριτής που έχει αναλάβει την έρευνα μυστικά… κινείται γρήγορα με μοναδικό σκοπό να βγεί επιτέλους η αλήθεια.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές η οικογένεια Παντελίδη στον φάκελο που κατέθεσε, ανάμεσα σε άλλα στοιχεία συμπεριέλαβε και το αίτημα που έκανε-πρίν περάσει ο ένας χρόνος απο το μοιραίο τροχαίο- πρός την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας για άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του Παντελή. Με δεδομένη την καθ” όλα νόμιμη απαίτηση της οικογένειας και με δεδομένο ότι υπάρχουν συμπεράσματα επιστημόνων που τοποθετούν τον τραγουδιστή στη θέση του συνοδηγού, δικαστικές πηγές ανέφεραν στο μπλόγκ μου πώς ο Εισαγγελέας θα ζητήσει την άρση του απορρήτου για να έχει ακόμη πιο καθαρή εικόνα για εκείνη την ημέρα.

Όπως όλοι αντιλαμβανόμαστε τα στοιχεία αυτά δεν θα περιέλθουν στα χέρια της οικογένειας αλλά στα χέρια των δικαστικών λειτουργών οι οποίοι και θα κρίνουν αν και κατα πόσο βοηθούν στην περαιτέρω έρευνα τους.

Η υπόθεση έχει ξεχωριστό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον…

Πηγή: nassosblog