

Για ακόμη μια φορά οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης ήρθαν αντιμέτωποι με το ανθυγιεινό και άκρως αντιαισθητικό φαινόμενο του “ταξιδιού” των λυμάτων μέσω του Κηφισού!
Αφορμή στάθηκε για ακόμα μια φορά η έντονη βροχόπτωση που έπληξε χθες την Αττική. Η δυσοσμία στην ευρύτερη περιοχή ήταν απερίγραπτη.
Καταγγελίες για την έντονη αυτή “μυρωδιά” λάβαμε από ολόκληρη την Αττική και τις περιοχές που διατρέχει ο Κηφισός.
Πρόκειται πραγματικά για μια κινούμενη βόμβα για τη δημόσιο υγεία, καθώς τα λύματα (με ότι αυτό συνεπάγεται) “ταξιδεύουν” από τη Λυκόβρυση μέχρι το Μοσχάτο, καταλήγοντας στο Φαληρικό Όρμο.
Άραγε, η Περιφέρεια Αττική ποια μέτρα έχει λάβει για αυτό το φαινόμενο που εκτός από την έντονη και ενοχλητικό δυσοσμία, φαίνεται πως μπορεί να θέσει σε κίνδυνο και τη δημόσια υγεία;
Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το Piraeuspress.gr:
