ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΟΣΧΑΤΟ: Αυτός είναι ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ που σκότωσε τον υπάλληλό του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια γυναίκα ήταν η αφορμή πίσω από τη δολοφονία ενός 47χρονου το βράδυ της Πέμπτης (23/03) στο Μοσχάτο.

Ο Παραολυμπιονίκης Βασίλης Τσαγκάρης, είναι ο άνθρωπος που πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλό του, μέσα το πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί στο Μοσχάτο.

Καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι με παραπληγία από το 2002, μετά από ατύχημα που είχε με αυτοκίνητο, άρχισε να ασχολείται με τον αθλητισμό και συγκεκριμένα με την κολύμβηση και τα 50μ. πρόσθιο, δύο χρόνια αργόετρα, στον «Ηρόδικο» Μοσχάτου.

Διακρίθηκε σε παγκόσμιο και ευρωπαϊκό επίπεδο, ενώ ήταν 6ος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου και του Λονδίνου. Κατέκτησε την 3η θέση στην παγκόσμια κατάταξη (2012) της κατηγορίας του (SB3- 50m πρόσθιο).

Το χρονικό του εγκλήματος

«Τον σκότωσα για μία γυναίκα»… Αυτό φέρεται να είπε στην Αστυνομία ο δράστης του φονικού που συγκλόνισε χθες την περιοχή του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο 39χρονος Βασίλης Τσαγκάρης στους αστυνομικούς που τον ανέκριναν για την υπόθεση, διατηρούσε σχέση με την πρώην σύζυγο του 47χρονου υπαλλήλου του.

Το βράδυ της Πέμπτης (23/03), ο υπάλληλος πήγε στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, για να «ζητήσει τα ρέστα» επειδή ο Παραολυμπιονίκης είχε σχέση με την πρώην σύζυγό του. Πάντα σύμφωνα με τον 39χρονο, ο 47χρονος είχε μαζί του ένα όπλο, το οποίο και τράβηξε.

Ο Βασίλης Τσαγκάρης κατάφερε να τον αφοπλίσει και τον πυροβόλησε στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

tsagaris

Το πλέον αντριχιαστικό… Το ίδιο το θύμα τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε, λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Αμέσως ξεκίνησε αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης, κάτι που συνέβη λίγο αργότερα. Ο 39χρονος συνελήφθη και ομολόγησε την πράξη του.

tsagaris2

Παράλληλα, αστυνομικοί έφτασαν στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ όπου είδαν κατεβασμένα τα ρολό και αφού μπήκαν στο χώρο, εντόπισαν νεκρό έναν άνδρα, με μια σφαίρα στο κεφάλι