Στο ΒΥΘΟ της Σούδας βρέθηκε ο ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ Κρητικός επιχειρηματίας – Ο ρόλος της μοιραίας γυναίκας της νύχτας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο 61χρονος Κυριάκος Μετζιδάκης αγνοούνταν από τις 14 Οκτωβρίου. Ο επιχειρηματίας από τα Χανιά της Κρήτης βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του, σχεδόν 5 μήνες αργότερα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δικοί του άνθρωποι δήλωσαν στις αρχές την εξαφάνισή του, δυο μέρες αργότερα. Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε, όταν, το πρωί της Παρασκευής, δύτες έκαναν έρευνα στο λιμάνι της Σούδας κι εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο είχε εξαφανιστεί, σε βάθος περίπου 10 μέτρων. Το όχημα ανασύρθηκε με γερανό, ενώ στο λιμάνι βρέθηκαν μέλη της οικογένειας του επιχειρηματία.

Οι αστυνομικές έρευνες, μέχρι πρότινος, δεν είχαν οδηγήσει σε κάποιο αποτέλεσμα, ο Εισαγγελέας, όμως, με παρέμβασή του, ζήτησε να διεξαχθούν νέες έρευνες από δύτες στο λιμάνι των Χανίων.

Συγγενείς και φίλοι του άτυχου 61χρονου μίλησαν, προ ημερών, στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για μια καταστροφική σχέση που είχε ο άνθρωπός τους με μια «μοιραία» γυναίκα της νύχτας. Η γυναίκα αυτή, όπως υποστήριξαν, είχε μπει στη ζωή του για τα καλά, τον είχε παρασύρει και τον είχε οδηγήσει σε οικονομικό αδιέξοδο.

ΠΗΓΗ: star.gr