ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ METROPOLITAN: Το εστιατόριο Avenue ανάμεσα στα κορυφαία του κόσμου με Γαλλική Κουζίνα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το εστιατόριο του ξενοδοχείου MetropolitanAvenuebistro & Barσυμμετέχει για 3η χρονιά στη διεθνή πρωτοβουλία Goȗt-de-Good-Franceτου Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και του παγκοσμίως φήμης chefAlainDucasseγια την προώθηση της πλούσιας παράδοσης της Γαλλικής κουζίνας.

Σε αυτή την πρωτοβουλία συμμετέχουν πάνω από 2.000 εστιατόρια σ’ όλο το κόσμο με το κάθε εστιατόριο να προτείνει το δικό του μενού που έχει σαν βάση ένα συνδυασμό Γαλλικής κουζίνας και τοπικών προϊόντων της κάθε περιοχής.

Στις 21 Μαρτίου 2017 όλα τα εστιατόρια που συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή θα προσφέρουν στην πελατεία τους αποκλειστικά το προτεινόμενο μενού τους.

Αυτή την ιδιαίτερη βραδιά ο chefτου AvenueBistro & Bar, Ηλίας Καριώτογλου, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μενού έξη πιάτων. Το μενού περιλαμβάνει σαμπάνια MichelRouxμε εορταστικά καναπεδάκια, βασιλικό καβούρι και καραβίδα «augratin» με ταλιατέλες, φουά γκρά με παλαιωμένο πορτ και άγρια μανιτάρια, σολομό και λαβράκι «Coulibiacstyle» με παναρισμένα τηγανιτά αυγά ορτυκιών, φιλέτο αρνιού γεμιστό με μανιτάρια, πουρέ σκόρδου και αγκινάρες «barigoule», ποικιλία εκλεκτών Γαλλικών τυριών και για επιδόρπιο μια πανδαισία από γλυκά όπως κρεμ μπρουλέ φυστικιού Αιγίνης, σφαίρα σοκολάτας, μαρέγκα «moelleux» με ξηρούς καρπούς, σορμπέ ρόδι και «crumble» αχλαδιού.

Avenue Bistro & Bar

ΛΣυγγρού 385, Ξενοδοχείο Metropolitan

www.avenuebistro.gr

Τ. Κρατήσεων: 210 947 1001