ΒΟΜΒΑ: Αδειάζει το Αστήρ Παλλάς !

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Πωλητήριο» στον εξοπλισμό του ιστορικού συγκροτήματος λόγω των επικείμενων εργασιών ανακαίνισης εντός Μαρτίου

«Πωλητήριο» στον εξοπλισμό του ιστορικού συγκροτήματος λόγω των επικείμενων εργασιών ανακαίνισης βάζει μέσα στο Μάρτιο ο Αστέρας Βουλιαγμένης.

Η εταιρεία, κάτω από το νέο ιδιοκτησιακό σχήμα που προτίθεται, ως γνωστόν, να ζητήσει τη διαγραφή των μετοχών της εταιρείας από το Χρηματιστήριο μέσω της σύγκλησης έκτακτης γενικής συνέλευσης με σχετικό θέμα, ετοιμάζεται να εκποιήσει εξοπλισμό που έχει αποσύρει λόγω της ανακαίνισης των διαφόρων τμημάτων της. Πρόκειται για εξοπλισμό δωματίων (κρεβάτια, στρώματα, λευκά είδη κ.τ.λ.), κοινόχρηστων χώρων (καναπέδες, καρέκλες κ.λ.π.), συνεδρίων και ειδών εστιατορίου, εξοπλισμό κουζίνας, μέχρι και ...στόλο αυτοκινήτων (Suzuki Van, Mercedes Viano, Citroen C2 κ.λπ) . Η υποβολή των προσφορών θα γίνεται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση του τμήματος αγορών της εταιρείας.

Εν τω μεταξύ, από αύριο 2 Μαρτίου ξεκινάει η καταβολή του προσφερόμενου τιμήματος στους αποδεχθέντες μετόχους σε συνέχεια της δημόσιας προσφοράς που πραγματοποίησε το τουρκοαραβικό σχήμα της Αpollo Investment Holdco και ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, με τη συγκέντρωση συνολικού ποσοστού της τάξεως του 98,42%. Επιπλέον, η Apollo θα ασκήσει και το δικαίωμα εξαγοράς, δηλαδή τη μεταβίβαση σε αυτόν όλων των υπόλοιπων μετοχών σε τιμή ανά Μετοχή ίση προς το προσφερόμενο τίμημα (δηλ. 5,48 ευρώ ανά μετοχή), κι έχει εισαγάγει από χθες μέσω της Εθνικής Χρηματιστηριακής πάγια εντολή για την αγορά μετοχών.

Την ίδια στιγμή, από μέρα σε μέρα αναμένεται και η ανακοίνωση του ομίλου που θα αναλάβει το κατασκευαστικό αντικείμενο των εργασιών ανακαίνισης, ένα από τα μεγαλύτερα του ιδιωτικού τομέα αυτή την περίοδο, δεδομένης και της ...ανομβρίας που επικρατεί συνολικά στην αγορά. Για το έργο έχουν κατέβει πέντε όμιλοι και συγκεκριμένα οι ΕΛΛΑΚΤΩΡ, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, J&P ΑΒΑΞ, Intrakat και Δομοτεχνική.

Πηγή: www.newmoney.gr