Σοκάρει η μητέρα του νεκρού συνοδηγού της Porshe: “Βλέπω ξανά και ξανά το βίντεο και…”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο οδηγός της Πόρσε και γιος του ιδιοκτήτη των καταστημάτων Jumbo, Γιώργος Βακάκης δεν ήταν μόνος στο ταξίδι θανάτου. Μαζί του στην μοιραία βόλτα ήταν και ο κολλητός του φίλος, ο Ανδρέας Γεωργακόπουλος.

Συγκλονισμένοι από τον αιφνίδιο θάνατο του 23χρόνου Ανδρέα Γεωργακόπουλου είναι οι γονείς και οι φίλοι του, οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα εξαίρετο παιδί, με ιδέες και όρεξη για εργασία και αναγνώριση!

O Ανδρέας ήταν παιδί γιατρών και μεγάλωσε με ανέσεις. Η μητέρα του σύμφωνα με πληροφορίες είναι νεογνολόγος και ο πατέρας του καρδιοχειρουργός.

Ο Ανδρέας και ο Γιώργος ήταν παιδικοί φίλοι από τη Σχολή Μωραΐτη και αχώριστοι, όπως λένε άνθρωποι που τους γνώριζαν. Το μεσημέρι της Κυριακής λοιπόν οι δύο φίλοι ξεκίνησαν για την εκδρομή τους στην Αράχωβα, όπου θα περνούσαν την Καθαρά Δευτέρα.

Ο 23χρονος Ανδρέας εργαζόταν στη ναυτιλιακή εταιρεία Μαρτίνου, και όχι στα Jumbo, όπως αρχικά είχε γραφτεί.

Η μητέρα του Ανδρέα μίλησε στον Alpha. «Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση...Το παιδί μου δυστυχώς δεν γυρίζει πίσω. Ο Αντρέας μου ήταν ένα παιδί μοναδικό, δεν υπάρχουν τέτοια παιδιά. Ήταν σε μια πολύ νεαρή ηλικία, αλλά παρόλα αυτά είχε φτάσει, πάρα πολύ ψηλά, σε όλα τα επίπεδα. Είχε πολλούς στόχους, είχε πολλές βλέψεις και θα είχε μια λαμπρή πορεία στο μέλλον. Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί, ένα χαρισματικό –καταπληκτικό παιδί και κρίμα, κρίμα... κρίμα που έσβησε τόσο νωρίς. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω», είπε μεταξύ άλλων η κυρία Ελένη Μπούζα.

«Ήταν 23 ετών και ήταν φίλοΙ με τον Βακάκη από παιδιά, ήταν στο ίδιο σχολείο και ήταν ο κολλητός του και αγαπημένος του φίλος ο Γιώργος. Δεν ψάχνω τίποτα άλλο, ό,τι έχω δει από την τηλεόραση. Βλέπω και ξανά βλέπω το βίντεο και συγκλονίζομαι για το πώς συνέβησαν τα πράγματα», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του Ανδρέα Γεωργακόπουλου, θα γίνει την Πέμπτη, στο Α’ Νεκροταφείο.