ΜΥΣΤΗΡΙΟ: Σε ποιον ανήκε τελικά η Porshe που οδηγούσε ο γιος του mr Jumbo;

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την αποτέφρωση της σoρού του Γιώργου Βακάκη -πιθανότατα στη Βουλγαρία- φέρεται να αποφάσισε η οικογένειά του, τα μέλη της οποίας είναι συντετριμμένα από τον θάνατό του, αλλά και την τραγική κατάληξη που είχε αυτός για την οικογένεια Πατμάνογλου.

Λίγες ώρες μετά το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο, το τραγικό νέο για την απώλεια του Γιώργου Βακάκη βρήκε τον πατέρα του, σε φιλικό σπίτι στο Πόρτο Χέλι, όπου ήταν καλεσμένος για το τριήμερο.

Σοκαρισμένος, επέστρεψε άρον-άρον στην Αθήνα, ενώ η μητέρα του νεαρού διαδόχου των Jumbo ειδοποιήθηκε στο Λονδίνο, όπου είχε ταξιδέψει και επέστρεψε σήμερα.

Οι δύο αδερφές του, Σοφία και Χριστίνα που βρίσκονταν στην Αθήνα έμαθαν από φίλους για το φρικιαστικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του αδερφού τους και άλλων τριών ατόμων, στο 83ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του protothema.gr τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας ξεκίνησαν από ένα κόκκινο λαμπάκι στη Mercedes του Γιώργου Βακάκη, λίγο πριν ξεκινήσει για το μοιραίο και χωρίς επιστροφή όπως έμελλε ταξίδι με προορισμό την Αράχωβα.

Ήταν τότε που φέρεται να επικοινώνησε με τον πατέρα του, προκειμένου να του πει ότι θα ταξίδευε με το δικό του αυτοκίνητο, μια Porsche 911(997) GT2 κάμπριο.

Ένα αυτοκίνητο με ιπποδύναμη τουλάχιστον πεντακοσίων αλόγων, μαύρο με κίτρινα δερμάτινα καθίσματα, αγορασμένο σύμφωνα με πληροφορίες από τον Απόστολο Βακάκη πριν από πέντε περίπου χρόνια.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που δεν είναι ευρείας παραγωγής, «κουβαλά» περισσότερες αγωνιστικές καταβολές πάνω του και θεωρείται «ιδιαίτερο» για τους γνώστες του αντικειμένου.

Σήμερα ή το αργότερο μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία, την ταχύτητα που είχε αναπτύξει η μοιραία Porsche και το αίτιο της φονικής σύγκρουσης στο χώρο στάθμευσης στο Ύπατο.

Εκεί που σύμφωνα με τα όσα λέγονται από ειδικούς των τεσσάρων τροχών, η Porsche του υιού Βακάκη εισήλθε με ταχύτητα που άγγιζε η και ξεπέρναγε κατ’ άλλους τα εκατόν πενήντα χιλιόμετρα.

Κατέληξε πάνω στο Honda Civic και στην ανύποπτη Αποστολία Πατμάνογλου, που μαζί με τον τρίχρονο γιο της Παύλο, περίμενε τον σύζυγό της να βγει από την τουαλέτα για να συνεχίσουν το ταξίδι τους στην Πτολεμαΐδα. Ένα ταξίδι που δεν έμελλε να τελειώσει ποτέ...

Πηγή: athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΕΔΩ