O Xρυσός Oδηγός ανακηρύχθηκε από την Google, Display Champion 2013 για την περιοχή Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σημαντική διεθνής επιτυχία για την ελληνική εταιρία που επιβραβεύτηκε για τις επιτυχημένες Google καμπάνιες που πραγματοποίησε για τους πελάτες της Στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της Google ‘2013 Google Premier SMB Partner Conference’, που πραγματοποιήθηκε στην Γαλλία, ο Χρυσός Οδηγός βραβεύτηκε από την Google με το βραβείο Display Champion 2013, κερδίζοντας  την πρώτη θέση στην κατηγορία display, ανάμεσα σε πολλές άλλες εταιρείες από τις χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (EMEA), για τον σχεδιασμό και την βελτιστοποίηση των online display διαφημιστικών καμπανιών των πελατών του.

 

Οι στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες στα Google AdWords της κατηγορίας display, εμφανίζουν την διαφήμιση, την στιγμή ακριβώς που οι δυνητικοί πελάτες ψάχνουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες ενός επαγγελματία ή μιας εταιρίας, παράλληλα με τα αποτελέσματα της αναζήτησης τους,  στο Google και σε εκατοντάδες άλλα συνεργαζόμενα sites στο αναπτυσσόμενο δίκτυο της Google. Ο διαφημιζόμενος πληρώνει μόνο όταν κάποιος ενδιαφερόμενος κάνει κλικ στη διαφήμιση του.

 

Το πρόγραμμα  Google AdWords Premier SMB Partner Program (PSP), συνδέει τους έμπιστους και έμπειρους συνεργάτες της Google στα AdWords, όπως ο Χρυσός Οδηγός,  με τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που αναζητούν εξειδικευμένες συμβουλές και βοήθεια για να δημιουργήσουν, να διαχειριστούν και να βελτιστοποιήσουν τις online διαφημιστικές τους καμπάνιες.

 

Ο Χρυσός Οδηγός Premier Partner της Googleέχει στο διάστημα του τελευταίου ενάμιση χρόνου, υλοποιήσει με επιτυχία εκατοντάδες καμπάνιες Google AdWords για τους πελάτες του στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, ενώ διαχειρίζεται σήμερα περισσότερους από 800 ενεργούς λογαριασμούς πελατών του.



Ο Mανώλης Δραϊνάκης,  Διευθύνων Σύμβουλος Χρυσός Οδηγός Α.Ε., δήλωσε :

 

«Το βραβείο αυτό, από μια εταιρία με το κύρος της Google, αποτελεί για όλους τους εργαζόμενους της εταιρίας,  ιδιαίτερη τιμή  αλλά και μια πολύ σημαντική επιτυχία.

Επιβραβεύει τις προσπάθειες μας των τελευταίων ετών, αναγνωρίζοντας την τεχνογνωσία μας και την αποτελεσματικότητα μας στον τομέα του online display.

Αποτελεσματικότητα, την οποία αναγνωρίζουν οι πελάτες μας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας όλα αυτά τα χρόνια. Όλες οι προσπάθειές μας, στοχεύουν στη μεγιστοποίηση της επένδυσης τους, με σκοπό η συνεργασία μας να τους αποφέρει προστιθέμενη αξία, όπως νέους πελάτες, αύξηση μεριδίων στην αγορά και επίτευξη των συνολικών στόχων τους.

Αποδεικνύει επίσης,  ότι μια ελληνική εταιρία, που έχει τη βούληση, την οργάνωση και την κατάλληλη στρατηγική, μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια σε διεθνές επίπεδο άλλες εταιρίες του χώρου της και μας δίνει την ώθηση για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα σε όφελος των ενεργών και μελλοντικών πελατών μας’ »



 

Ο Χρυσός Οδηγός, ως Premier Partner της Google,  διαθέτοντας μια δυναμική ομάδα από Google Expert Managers οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί με το Google Advertising Advanced Certificateπαρέχει ολοκληρωμένη διαχείριση online διαφημιστικής καμπάνιας, αναλυτικό απολογισμό της καμπάνιας, προσωπική   ‘one –toone’ υποστήριξη του πελάτη και ευρύτερη καθοδήγηση μάρκετινγκ , έτσι ώστε οι διαφημιζόμενοι να εκμεταλλεύονται αποτελεσματικά και στο έπακρο τις καμπάνιες τους.

                                       

Οι συνεργάτες Premier SMB Partners της Google τηρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές και συγκεκριμένα κριτήρια που θέτει η Google, εξασφαλίζοντας, ότι  θα παρέχουν στις επιχειρήσεις τις πλέον αποτελεσματικές διαφημιστικές λύσεις AdWords.

 

Ο Χρυσός Οδηγός παρέχει επίσης εκτός από τις καμπάνιες Gοogle AdWords και άλλες σημαντικές υπηρεσίες web agency services, όπως υπηρεσίες κατασκευής & υποστήριξης ιστοσελίδων , τεχνικές βελτιστοποίησης κατάταξης ιστοσελίδων (SEO), Search Engine Marketing (SEM), υπηρεσίες δημιουργίας εταιρικών σελίδων facebook.

 

Με την πείρα των 42 χρόνων του στην επεξεργασία και την διάθεση της πληροφορίας, είναι σήμερα ο πληρέστερος και πιο έγκυρος ηλεκτρονικός και έντυπος επαγγελματικός κατάλογος στην Ελλάδα, καλύπτοντας περισσότερες από 1.000 επαγγελματικές κατηγορίες, και προσφέροντας μία πολλαπλή πλατφόρμα προβολής στους πελάτες του (έντυπο, internet, κινητό) και έγκυρη δωρεάν πληροφόρηση στους χρήστες για επιχειρήσεις, επαγγελματίες και προϊόντα, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

 

Κάθε μήνα επισκέπτονται το online directory www.xo.gr, κοντά στα 3 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες (2.924.566 μοναδικοί επισκέπτες τον Ιανουάριο του 2014/Google Αnalytics), πραγματοποιώντας αναζητήσεις για τις 800.000 επιχειρήσεις & επαγγελματίες που υπάρχουν σε αυτόν.

 

Από το 2013, ο Χρυσός Οδηγός παρέχει επίσης τη δυνατότητα στους πελάτες του να προβληθούν στην Yandex.ru, την Νο.1 μηχανή αναζήτησης στη Ρωσία.