“ΣΚΑΕΙ” ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ: Ακόμα περισσότερα χιόνια τον Φλεβάρη!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Προφανώς ο φετινός χειμώνας έχει αποφασίσει να μείνει… αξέχαστος στους Ελληνες, γι αυτό και δεν δείχνει καμία διάθεση να οπισθοχωρήσει, με τον Φλεβάρη να μπαίνει εξίσου δυναμικά και να φέρνει -σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία- νέες χιονοπτώσεις σε πολλές περιοχές της χώρας.

Και όλα αυτά, χωρίς ουσιαστική νέα ψυχρή εισβολή, αλλά με μια επιμονή της κατάβασης του κρύου από την Ουκρανία που ενώ αύριο θα μετακινηθεί προς την Τουρκία, φαίνεται ότι από τη Δευτέρα θα κάνει μια κίνηση… όπισθεν και θα έχει ως αποτέλεσμα να ρίξει ξανά τον υδράργυρο, όχι πολύ, αλλά τόσο ώστε να προσφέρει νέες χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά της κεντρικής χώρας, αλλά ακόμα και σε ημιορεινές ή και πεδινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Καιρός: Με... χιόνια μπαίνει και ο Φλεβάρης. Δείτε τους χάρτες των περιοχών που θα χιονίσει... (Photos)

Πότε; Σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία, από την 1η Φλεβάρη ένα νέο σύστημα θα αρχίσει να επηρρεάζει τη χώρα από τα Βόρεια και θα συνοδεύεται από χιονοπτώσεις, που στις 2 του μήνα θα μετατοπιστούν και νοτιότερα.

Δείτε αναλυτικά στους χάρτες που ακολουθούν πώς θα εξελιχθεί ο καιρός στην Ελλάδα μέχρι και τις 3 του μήνα, σύμφωνα με τα πρωινά τρεξίματα των προγνωστικών μοντέλων καιρού.

Πηγή: travelstyle.gr

br