Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στη Δάφνη – Αυτός είναι ο δολοφόνος


Εξιχνιάστηκε το έγκλημαμε τον άνδρα που βρέθηκε σε κάδο απορριμμάτων στον Άγιο Δημήτριο.

Ένας άνδρας 59 ετών, είναι ο δράστης της ανθρωποκτονίας 73χρονου, άστεγος στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου Αττικής. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση ο θάνατός του προκλήθηκε από στραγγαλισμό.

Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το θύμα, που ήταν άστεγος, «φιλοξενήθηκε» από τον δράστη, ο οποίος επίσης είναι άστεγος, σε εγκαταλελειμμένο οίκημα, στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, που χρησιμοποιούσε ως κατάλυμα.

Έπειτα από παραμονή λίγων ημερών, ο 59χρονος στραγγάλισε το θύμα. Στη συνέχεια, έκρυψε τη σορό του 73χρονου στο εσωτερικό του καταλύματος και το βράδυ της 11ης Ιανουαρίου τη μετέφερε και την έριξε σε κάδο απορριμμάτων, που βρισκόταν σε κοντινό σημείο. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του δράστη, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του, αιτία της ανθρωποκτονίας ήταν η εριστική και υβριστική συμπεριφορά του θύματος προς τον ίδιο.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη σε βάρος του 59χρονου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

ΠΗΓΗ : Newsbomb.gr