Στον Πειραιά μετακομίζει ο «παλαιοχριστιανός» της Κορινθίας – Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι λέει ο δικηγόρος του

''Παλαιοχριστιανοί'': ''Βρήκα σπίτι για την οικογένειά μου στον Πειραιά'', λέει ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης - Επιπλοκές στην εγκυμοσύνη της κόρης του

Η κόρη του 45χρονου «παλαιοχριστιανού», η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κινδύνεψε να αποβάλλει.

Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την οικογένεια των «παλαιοχριστιανών», που ζούσε σε πρωτόγνωρες συνθήκες, σε λαγούμια, στην ορεινή Κορινθία.

Μάλιστα, για τις επιπλοκές στην εγκυμοσύνη που αντιμετώπισε η κόρη του μίλησε ο 45χρονος Μανώλης  Καλαϊτζιδάκης, ο πατέρας της “παλαιοχριστιανικής” οικογένειας, ενώ παράλληλα, όπως είπε, βρέθηκε σπίτι στον Πειραιά για την οικογένειά του.

Ειδικότερα, μιλώντας το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ, ο κ. Καλαϊτζιδάκης αναφέρθηκε αρχικά στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κόρη του, η οποία διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και κινδύνεψε να αποβάλλει.

Όπως είπε ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός», η κόρη του επί μία βδομάδα βρισκόταν στο νοσοκομείο «Παίδων» στο πλευρό του ανήλικου γιου του. Ωστόσο, λόγω της κατάστασής της, η υγεία της επιβαρύνθηκε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», με αιμορραγία και με τον κίνδυνο να αποβάλλει.

Παράλληλα, επισήμανε πως ένας άνθρωπος του παραχώρησε ένα σπίτι για να μείνουν στον Πειραιά, ώστε να πάει και το παιδί του στο σχολείο.

Τι λέει ο δικηγόρος του 45χρονου «παλαιοχριστιανού»

Ο δικηγόρος του 45χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος επισήμανε πως αυτή την στιγμή ο κ. Καλαϊτζιδάκης πρώτον ζητά να πάρει το παιδί του από το «Παίδων», και δεύτερον να τον αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη ως έναν άνθρωπο κανονικό, ο οποίος θα πληρώσει τα σφάλματά τουμ όπως πρέπει.