Η… απολογία μετεωρολόγου και η εκτίμηση για χιονοεκπλήξεις στην Αττική

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έκρυψε την απολογητική του διάθεση ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος, μέσω μηνύματός του στο Facebook, για το γεγονός ότι δεν χιόνισε ουσιαστικα στην Αθήνα, παρομοιάζοντας μάλιστα τον καιρό με την... κυβέρνηση. 

Δεν έκρυψε όμως και την ελπίδα του πως θα χιονίσει απόψε το βράδυ και το βράδυ της Δευτέρας. Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος στη σελίδα του στο Facebook.

Χιόνισε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, από ασθενώς έως και πολύ πυκνά.

Αλλού έβαλε 30 πόντους χιόνι και αλλού χιόνισε μέχρι και στα βότσαλα.

Υπήρξαν δεκάδες περιοχές που είχαν να δουν χιόνια 10-15 χρόνια ...και είδαν εχθές και σήμερα!

Η θερμοκρασία έχει πέσει κατακόρυφα και από αύριο θα πέσει κιάλλο! -17 βαθμούς έφτασε στα βόρειοδυτικά και απόψε θα πέσει ακόμα παραπάνω.

Μόνο η Αττική μας την "έκανε" και στεναχωρήθηκα γι'αυτό γιατί κυρίως σας είχα "καλλιεργήσει" προσδοκίες τουλάχιστον για τα ανατολικά και βόρεια του νομού γιατί αυτό φαινόταν ξεκάθαρα από τα προγνωστικά στοιχεία. Φτάσαμε όμως στο σημείο να χιονίσει έστω και λίγο στη Γλυφάδα και στον Πειραιά αλλά όχι στα Μελίσσια και την Κηφισιά (!!!). Μάλλον ο καιρός εναρμονίζεται με την κυβέρνηση, δεν εξηγείται αλλιώς.

Γι'αυτό και σας ετοιμάζω εκπλήξεις, και σήμερα το βράδυ αλλά και το βράδυ της Δευτέρας προς την Τρίτη για την Αττική.

Τώρα αν μας την κάνει και πάλι η Αττική, θα σηκώσω τα χέρια ψηλά γιατί όπως αποδείχτηκε ούτε η επιστήμη μπορεί να τα βάλει με τον Θεό. Θα δούμε φίλες και φίλοι μου...

ΠΗΓΗ: dokari.gr