Βασίλης Καρράς: Τον Ιούλιο μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς στην Αθήνα – Ποιοι διάσημοι έδωσαν το παρών στην κηδεία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Βασίλη Καρρά - Αύριο η ταφή του

Πραγματικότητα θα γίνει η μεγάλη συναυλίαπου ήθελε ο «άρχοντας» του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλης Καρράς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος,Ευάγγελος Αραμπατζής και φίλος του μεγάλου ερμηνευτή.

Ειδικότερα, ο Ευάγγελος Αραμπατζής, που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο του Βασίλη Καρρά, είπε πως η τελευταία του επιθυμία για μια μεγάλη συναυλία με 3.000 μουσικούς, θα γίνει πραγματικότητα τον Ιούλιο.

Υπενθυμίζεται πως, νωρίτερα, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία του «άρχοντα» του λαϊκού τραγουδιού, Βασίλη Καρρά στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στη Θεσσαλονίκη.

Η σορός του Βασίλη Καρρά θα παραμείνει σε λαϊκό προσκύνημα μέχρι αργά το βράδυ, ενώ η ταφή του θα γίνει στη γενέτειρά του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, αύριο, Τετάρτη 27/12, στις 12:00.

Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το «παρών» στην κηδεία του Βασίλη Καρρά

Το «παρών» έδωσαν γνωστοί καλλιτέχνες, πολιτικοί και φίλοι του λαϊκού τραγουδιστή, σύμφωνα με το thesstoday. Ανάμεσα τους, ο γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης, ο δήμαρχος Βόλου και κουμπάρος του, Αχιλλέας Μπέος, η Βούλα Πατουλίδου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Λένα Ζευγαρά, ο Πέτρος Ιακωβίδης και η Άντζελα Δημητρίου.

Η Άντζελα Δημητρίου, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε «με τον Βασίλη ήμασταν σαν αδέλφια, είναι πολύ περίεργη μέρα».

Το «παρών» έδωσε και ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης. Όπως δήλωσε: «Σήμερα είναι δύσκολη μέρα για τη Θεσσαλονίκη, ευχόμαστε καλό παράδεισο. Του οφείλουμε αγάπη, σεβασμό και προπαντός πολλές από τις αξέχαστες στιγμές που μας χάρισε».