Νεκρή η καλλονή “Δούκισσα” Σουλτάνα Δόντσιου! (φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η “δούκισσα” Σουλτάνα βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα, τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν τις 4 το μεσημέρι, στο 22ο χιλιόμετρο Λαμίας-Δομοκού, στο ύψος της διασταύρωσης με τον Παλαμά.

Όπως ανέφερε το Star, η αδικοχαμένη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή, όταν ένας οδηγός νταλίκας έχασε τον έλεγχο, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε δύο αυτοκίνητα.

Επρόκειτο για μια κοπέλα δυναμική, γεμάτη όρεξη για ζωή, που εργαζόταν ως μεταφράστρια, είχε σπουδάσει δημοσιογραφία και αγαπούσε την οικογένειά της, ενώ είχε δηλώσει συμμετοχή και στα καλλιστεία του ΑΝΤ1, το 2008.

Συντετριμμένη η μητέρα της, υπογράμμισε “πώς θα καταφέρω να συνεχίσω χωρίς το παιδί μου;”.

Τραγικό τέλος για τη “δούκισσα” Σουλτάνα σε τροχαίο δυστύχημα

Η μία από τις τρεις αδελφές της, η Χαρούλα Δόντσιου, η οποία βρέθηκε με τον σύζυγό της, τον αυτοαποκαλούμενο “πρίγκιπα Στέφαν του Μαυροβουνίου”, στην ιδιαίτερη πατρίδα της, στο Στρυμονοχώρι Σερρών, για να οδηγήσουν τη Σουλτάνα στην τελευταία της κατοικία, μίλησε για την αδερφή της.

Η Χαρούλα αποκαλεί την αδερφή της “δούκισσα”, καθώς ο σύζυγός της, ως πρίγκιπας όπως αυτοαποκαλείται, την έχρισε δούκισσα επειδή είναι αδερφή της “πριγκίπισσας”.

Ο Stefan Cernetic υποστηρίζει εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι γνήσιος “γαλαζοαίματος”, ενώ πραγματοποιούσε επίσημες συναντήσεις με διασημότητες από όλο τον κόσμο.

Η πριγκιπική του ιδιότητα αμφισβητήθηκε και μάλιστα μπήκε στο στόχαστρο των Αρχών, που τον έλεγξαν για πλαστογραφία, αλλά το δικαστήριο τον απάλλαξε από αυτές τις κατηγορίες, καθώς δεν απεδείχθη ότι πλαστογράφησε τίτλους και αξιώματα. Δεν αναγνωρίστηκε ωστόσο και επίσημα πρίγκιπας.

Μετά την κηδεία, η Χαρούλα, μιλώντας στο Star, τόσο για την αδελφή της, όσο και για τον πατέρα τους, που έχασαν πριν από λίγους μήνες, επεσήμανε πως η Σουλτάνα ήταν ένα υπέροχο πλάσμα, που τους κέρδιζε όλους με τον δυναμισμό, το χαμόγελό της και την προσωπικότητά της.

“Η οικογένεια μου έχει βυθιστεί σε μεγάλο και βαθύ πόνο…Δεν ήταν μόνο αδελφή μου αλλά και φίλη μου…”, κατέληξε.