Blue Horizon: Σε ποιο μωρό θα δώσουν το όνομα του άτυχου Αντώνη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο Αντώνης Καρυώτης ο οποίος δολοφονήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά από το πλήρωμα του Blue Horizon την ώρα που εκείνος προσπαθούσε να μπει στο πλοίο με προορισμό την Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του, άφησε πίσω του μία οικογένεια γεμάτη πόνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, η οικογένεια αυτή αποτελούνταν από 10 μέλη, ωστόσο στις κάμερες και στα media γενικότερα μόνο η μία αδερφή του, Ρένα, αλλά και ο αδερφός του, Νίκος, έχουν προχωρήσει σε δηλώσεις.

Ρίγη συγκίνησης με την κίνηση της αδερφής του Αντώνη Καρυώτη

Παρόλα αυτά, όλα τους τον λάτρευαν, και, μάλιστα, η Γωγώ, μία ακόμη από τις αδερφές του, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, σκοπεύει να τον τιμήσει με τον πιο ωραίο τρόπο.

Η ίδια έχει έναν μικρό γιο, ο οποίος ακόμα δεν έχει βαφτιστεί. Ίσως να είχαν επιλέξει το όνομά του καιρό πριν, όμως τα σχέδια άλλαξαν όταν ο 36χρονος Αντώνης έφυγε από τη ζωή, γι’ αυτό και θα του δώσουν το δικό του όνομα.

Συντετριμμένα τα αδέρφια του 36χρονου Αντώνη μετά την κηδεία του

«Κλαίω όλη μέρα. Θέλω να ηρεμήσω, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να μπουν φυλακή, τον σκοτώσανε, τον πετάξανε στη θάλασσα. Τον βλέπω στο όνειρό μου, ότι είναι στο σαλόνι. Δεν ήξερε κολύμπι. Ήταν ένα καλό κοπέλι. Γιατί να του το κάνουν αυτό; Είναι δολοφόνοι. Τον πέταξαν στη θάλασσα. Να μπουν φυλακή και να μην ξαναβγούν, γιατί είναι δολοφόνοι. Έριξαν ένα μικρό παιδί στη θάλασσα», ανέφερε αρχικά η Ρένα Καργιώτη.

«Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδελφό μου», επισήμανε από την πλευρά του ο αδελφός του, Νίκος και πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αντώνης Καργιώτης είχε πάει ταξίδι στην Αθήνα για να δει φίλους του: «Ταξίδευε συχνά στην Αθήνα για δει τους φίλους του. Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα, πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, έκοβε και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του».