ΡΟΔΑ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ: Άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης – Νέες αποκαλυπτικές ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ποιος δουλεύει ποιον θα ήταν ο κατάλληλος τίτλος αν δεν είχαμε να κάνουμε με ανθρώπινες ζωές...
 
Μετά το αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ του Piraeuspress.gr, σχετικά με τα "ξύλινα πόδια" της Ρόδας στην Πλατεία Συντάγματος, άνοιξε ένας κύκλος αποκαλύψεων σχετικά με τις "παρατυπίες" του Δήμου Αθηναίων και του ιδιώτη που έστησαν το επιβλητικό "χριστουγεννιάτικο παιχνίδι"!
 
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
 
Αφού το θέμα πήρε διαστάσεις και τα κανάλια το ανέδειξαν μετά το φωτορεπορτάζ του Piraeuspress.gr, ο Δήμος Αθηναίων εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία πραγματικά απευθύνεται σε "Μογγόλους"!
 
Μεταξύ άλλων, ο Δήμος Αθηναίων, μας ενημερώνει ότι η πιστοποίηση της Ρόδας, θα δινόταν από διεθνή οργανισμό πιστοποίησης αφού στηνόταν στο Σύνταγμα!
 
Δηλαδή, αν εμείς ήμασταν κατασκευαστική εταιρία, θα χτίζαμε πρώτα μια πολυκατοικία και μετά θα επιχειρούσαμε να λάβουμε την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος!
 
Πραγματικά είναι πολύ ανησυχητικά τα συμπεράσματα που βγαίνουν από την ιστορία της Ρόδας, καθώς η λειτουργία της έχει να κάνει με ανθρώπους και κατ' επέκταση με ανθρώπινες ζωές... Τις οποίες πιθανότατα κάποιοι δε λαμβάνουν και πολύ στα σοβαρά, για τους δικούς τους λόγους!
ΟΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ PIRAEUSPRESS.GR
Μετά τον σάλο που ξέσπασε, η εταιρία που διαχειρίζεται τη Ρόδα στην Πλατεία Συντάγματος, φρόντισε να σκεπάσει τα ξύλινα πόδια της με λευκό μουσαμά (πανί)!
 
Το Piraeuspress.gr όμως, κατάφερε να αποθανατίσει κι άλλα αδύνατα σημεία του επιβλητικού χριστουγεννιάτικου στολιδιού!
 
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ:
 

 

 

 
ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
 
Το πιο περίεργο όλων όμως είναι, ότι ακόμα και σήμερα-εξ όσων γνωρίζουμε-δεν έχει παρέμβει η Δικαιοσύνη προκειμένου να εξετάσει τις σημαντικές παραλείψεις γύρω από το στήσιμο και τη λειτουργία της Ρόδας!
 
Αναμένουμε άμεσα να γίνει και αυτό, μετά και το σημερινό αποκαλυπτικό μας φωτορεπορτάζ!
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: