Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου: Μου έφαγαν το παιδί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει η απίστευτη τραγωδία που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Ελληνικό.


Ο νεαρός Νίκος Μπερδές, βρήκε ακαριαίο θάνατο στον αγώνα Dragster στο παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό. Ο θάνατός του σκόρπισε τη θλίψη και παράλληλα δημιούργησε σε όλους τους Έλληνες πολλά ερωτήματα για τον τρόπο διεξαγωγής αυτών των αγώνων.

Ο πατέρας του 19χρονου, κ. Χρήστος Μπερδές ξεσπάει και καταγγέλλει την έλλειψη μέτρων από τον διοργανωτή του αγώνα ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία καθώς δεν είχε άδεια για την διεξαγωγή του.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA: «Δεν είχε πάρει μέτρα ασφαλείας. Στο τέλος έπρεπε να είχε άνθρωπο να σταματήσει και να δώσει εντολή να ξεκινήσουν οι άλλοι. Δεν υπήρχε τέτοιο πράγμα. Δεν είχαν αφήσει άτομο. Και μου 'φαγαν το παιδί».

Τι έγραψε αυτόπτης μάρτυρας στο facebook

Την ίδια ώρα αυτόπτης μάρτυρας γράφει στο facebook: «Άμεσα με την ολοκλήρωση του 400αριού ξεκινάει άλλο ζευγάρι αφού δεν υπήρχε κάποιος να ενημερώσει την εκκίνηση ότι υπάρχει ακόμη κάποιος στο διάδρομο. Οι προβολείς που είχαν τοποθετηθεί για να φωτίζουν το βράδυ ήταν τοποθετημένοι μέχρι πολλά μέτρα μετά το 400άρι. Το 400άρι προσδιοριζόταν από το ότι απλά τελείωναν οι κορύνες».