Βρέθηκε ο δολοφόνος του άτυχου Μιχάλη – Πώς τον μαχαiρωσαν, τον χτυπούσαν ενώ ψυχορραγούσε

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Τι λένε οι αστυνομικοί της Αθλητικής Βίας για τον δολοφόνο του οπαδού της Ένωσης και οι τελευταίες πληροφορίες για το τραγικό συμβάν…

Συνεχόμενες είναι οι αποκαλύψεις για τον θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ, μετά από τα επεισόδια που προκάλεσαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπι, το βράδυ της Δευτέρας, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, ο άτυχος 29χρονος Ενωσίτης από την Ελευσίνα απομονώθηκε από ομάδα σκληρών χούλιγκαν της Ντιναμό. Δέχτηκε πολλαπλά χτυπήματα μοιραία όμως ήταν η μαχαιριά στο μπράτσο, με αποτέλεσμα να του κοπεί η αρτηρία. Η μανία τους ήταν τέτοια, που οι χούλιγκανς τον χτυπούσαν, ενώ έβλεπαν, ότι ο άνθρωπος ψυχορραγούσε.

Είναι ιδιαίτερα σκληροί οι χούλιγκαν της Ντιναμό. Έχουν δημιουργήσει πολλές φορές επεισόδια στην Ευρώπη.
Το παρατηρητήριο για την παρακολούθηση της βίας στα γήπεδα τους κατατάσσει στην 3ητη βαθμίδα σκληρότητας. Μάλιστα έχουν πολιτικές ακροδεξιές αναφορές.

Το βράδυ της Δευτέρας λειτούργησαν βάσει σχεδίου, αφού ήρθαν στην Ελλάδα, παρότι υπήρχε απαγόρευση μετακίνησης οπαδών από την UEFA, η οποία είχε χαρακτηρίσει το παιχνίδι υψηλής επικιδυνότητας.

Στο ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ δόθηκε και μία λεπτομέρεια στην υπόθεση: Οι έμπειροι αστυνομικοί της αθλητικής βίας, εκτιμούν, ότι ο δολοφόνος του 29χρονου είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, οι οποίοι συνολικά είναι 98 και πολλοί νοσηλεύονται.

Μαρτυρικός ο θάνατος του 29χρονου Μιχάλη – Μοιραίο το χτύπημα στη βραχιόνιο αρτηρία

Μαρτυρικές ήταν οι τελευταίες στιγμές του 29χρονου Μιχάλη, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, κατά τη διάρκεια της επιδρομής των Κροατών χούλιγκαν, ο 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχθηκε μαχαίρωμα στη βραχιόνιο αρτηρία και όπως όλα δείχνουν αυτό ήταν και το μοιραίο χτύπημα.

Ο 29χρονος, κατά πληροφορίες, αμέσως μετά, έτρεξε να κρυφτεί πίσω από περίπτερο και τότε φαίνεται ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, καθώς είχε ακατάσχετη αιμορραγία.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στον «Ερυθρό Σταυρό» σχεδόν νεκρός, χωρίς να διαπιστώνεται ότι έφερε εμφανείς κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Αμέσως οι γιατροί που τον υποδέχθηκαν του έκαναν ΚΑΡΠΑ και έδωσαν τιτάνια μάχη προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Κατά πληροφορίες, ο 29χρονος επανήλθε για λίγο, ωστόσο κάποια λεπτά μετά έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Στον «Ερυθρό Σταυρό»με ιδιωτικά μέσα μεταφέρθηκαν ακόμη τέσσερα άτομα, εκ των οποίων οι δύο ήταν Κροάτες και οι δύο Έλληνες. Ο 29χρονος διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο του γηπέδου στο νοσοκομείο. Συνολικά στον Ερυθρό Σταυρό νοσηλεύονται εννέα τραυματίες.

Η ενημέρωση του νοσοκομείου ανέφερε:

Αναλυτικά η κατάσταση υγείας και τα στοιχεία εκτίθενται ως ακολούθως:

1) Ημεδαπός υπήκοος, (22 ετών), διεκομίσθη με ασθενοφόρο, σε ανακοπή ΝΕΚΡΟΣ, στις (23:45 hrs) με βαθύ θλαστικό ΑΡ βραχιονίου, (από Τέμνον και νύσσον όργανο), από την Νέα Φιλαδέλφεια – διασωληνώθηκε, έγινε ΚΑΡΠΑ έως τις 01:20 hrs. Ενημερώθηκε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, για παραλαβή της σορού προς νεκροψία – νεκροτομή.

2) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), εισήχθη στην Νευροχειρουργική Κλινική λόγω υποσκληριδίου αιματώματος (συνεπεία ξυλοδαρμού).

3) Αλλοδαπός υπήκοος, (37 ετών), εισήχθη ως πολυτραυματίας εις Α΄ Χειρουργική Κλινική ( Κάταγμα ωλένης, Θλαστικό κεφαλής)

4) Ημεδαπός υπήκοος, (45 ετών), αντιμετωπίστηκε ως πολυτραυματίας (συνέπεια ξυλοδαρμού) και αποχώρησε.

5) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), εισήχθη μετά από έλεγχο (συνέπεια ξυλοδαρμού).

6) Αλλοδαπός υπήκοος, (21 ετών), αντιμετωπίστηκε για θλαστικά τραύματα και αποχώρησε (ως κρατούμενος της Αστυνομίας)

7) Αλλοδαπός υπήκοος, (20 ετών), αποχώρησε, μετά από έλεγχο για θλαστικά τραύματα

8) Αλλοδαπός υπηκοος, (21 ετών), αποχώρησε, μετά από έλεγχο για θλαστικό τραύμα, (συνέπεια ξυλοδαρμού).

9) Αλλοδαπός υπήκοος, (25 ετών), αντιμετωπίστηκε για κάκωση ποδοκνημικής (συνέπεια ξυλοδαρμού) και αποχώρησε, ως κρατούμενος της Αστυνομίας.

10) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), εισήχθη στην Νευροχειρουργική Κλινική, λόγω ΚΕΚ (συνέπεια ξυλοδαρμού).

Διαβάστε επίσης:

Στo νoσoκoμείo η μητέρα τoυ αδικoχαμένoυ 29χρoνoυ Mιχάλη με συμπτώματα εμφράγματος