Τέμπη: «Να μας πει που πέταξε τα υπολεiμματα των παιδιών μας» – Εξώδικο στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Εξώδικο στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας από το Σύλλογο Πληγέντων για το μπάζωμα του δυστυχήματος

Απαντήσεις για το «μπάζωμα» του σημείου του δυστυχήματος στα Τέμπη σε χρόνο ρεκόρ, ζητούν οικογένειες που θρηνούν τα παιδιά τους και περιμένουν να αποδοθούν ευθύνες.

Μέλη του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών κατέθεσαν σήμερα εξώδικο προς τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, με τον δικηγόρο του Σωματείου να σημειώνει ότι αναμένονται απαντήσεις για τις εργασίες στον χώρο, μόλις λίγες ημέρες μετά το δυστύχημα.

«Μια απάντηση να μας δώσει ο κ. Αγοραστός που πέταξε τα υπολείμματα των παιδιών μας. Και ποιος του έδωσε το δικαίωμα να το κάνει. Αυτό είναι προσβολή νεκρών που έγινε. Εκμεταλλεύτηκαν το πένθος μας και πήγαν και κάνανε αυτή την πράξη» δήλωσε ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος έχασε τον 27χρονο γιο του στο τρομερό δυστύχημα.

Σύμφωνα με το larissanet.gr, ο κ. Ηλιόπουλος ανέφερε νωρίτερα ότι ένας από τους λόγους που βρέθηκαν στον ανακριτή ήταν για να καταγγείλουν ότι έχουν καθυστερήσει οι έρευνες για την ανάδειξη ευθυνών σε ανώτερα στελέχη. Σύμφωνα με τον κ. Ηλιόπουλο, ο ανακριτής του απάντησε ότι μετά τις 21 Αυγούστου θα υπάρχουν εξελίξεις και ότι διερευνά την ευθύνη της ΡΑΣ και στελεχών των αρμοδίων υπουργείων.

«Πήραμε κάποιες θετικές απαντήσεις όσον αφορά τα θέματα των εξωδίκων που έχουμε στείλει στον κ. ανακριτή… Οι απαντήσεις που πήραμε είναι θετικές και είναι ίσως η πρώτη φορά που φεύγουμε με μια ελαφρώς καλή αισιοδοξία» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συλλόγου, κ. Χρήστος Κωνσταντινίδης.

br