Κολωνός: Η 12χρονη αναγνώρισε ως βιαστή της τον παιδόφιλο της Ομόνοιας

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση σύλληψης του 63χρονου παιδόφιλου στην Ομόνοια που πλησίαζε ανήλικες μέσω μηνυμάτων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αναγνωρίστηκε από την 12χρονη από τον Κολωνό ως ένας από τους βιαστές της.

Ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Απόστολος Λύτρας, επιβεβαίωσε ότι το παιδί βλέποντας την είδηση αναγνώρισε τον παιδόφιλο, το είπε στην θεία της και η θεία της στον ίδιο τον δικηγόρο. Όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε και η ΕΛΑΣ.

Ωστόσο, ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος νωρίτερα σήμερα με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν είχε δώσει το κορίτσι την έκτη κατάθεσή της, είχε αναφέρει συγκεκριμένα στοιχεία για τους οκτώ τελευταίους συλληφθέντες εκ των οποίων οι επτά προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση, η 12χρονη έχει αναφερθεί σε τρία ακόμα άτομα τα οποία τα έχει «φωτογραφήσει», όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας, Απόστολος Λύτρας.

Το χρονικό της σύλληψης του 63χρονου παιδόφιλου

Υπενθυμίζουμε ότι η άσεμνη φωτογραφία που έφτασε στο κινητό τηλέφωνο μιας 14χρονης οδήγησε στη σύλληψη του 63χρονου «για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας».

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Πέμπτης όταν η ανήλικη, που ήταν μαζί με μια φίλη της, δέχτηκε μια χυδαία φωτογραφία στο κινητό της τηλέφωνο της και από κάτω τη φράση «έλα». Θεωρώντας ότι ήταν κάποια κακόγουστη πλάκα από συμμαθητές της, κάλεσε τον αριθμό.

Την επόμενη μέρα το μεσημέρι, ο 63χρονος, ο οποίος φαίνεται ότι είχε βρει τον αριθμό του κοριτσιού κατά τύχη, κάλεσε την ανήλικη χρησιμοποιώντας αισχρές εκφράσεις, λέγοντας ότι «θέλει να βρεθεί και να συνουσιαστεί μαζί της».

Το απόγευμα της Παρασκευής όμως η κατάσταση ξέφυγε ακόμα περισσότερο, καθώς ο 63χρονος έστειλε νέα φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν ο ίδιος να συνουσιάζεται με μια άγνωστη γυναίκα.

Για όλα αυτά το παιδί ενημέρωσε τη μητέρα της, η οποία της είπε να επικοινωνήσει και πάλι με τον άγνωστο και να κλείσει ραντεβού μαζί του. Όλα αυτά, βέβαια, ενώ είχε ενημερώσει την αστυνομία.

Η συνάντηση κανονίστηκε για την περιοχή της Ομόνοιας και ο 63χρονος «έπεσε» στην παγίδα. Αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα. Λίγη ώρα αργότερα, ο 63χρονος ένιωσε αδιαθεσία και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται να έχει αίματα στο στόμα του, πιθανότατα από κάποια χτυπήματα που δέχτηκε την ώρα που τον ακινητοποιούσε ο πατέρας του κοριτσιού, πριν επέμβει η αστυνομία.