«Μανούλα μου πόνεσες; Όχι αγάπη μου για μια στιγμή μονάχα» – Το όνειρο κόρης θύματος από την τραγωδία των Τεμπών


Πέρασε ένας μήνας από τη στιγμή που το νήμα της ζωής κόπηκε άδοξα για 57 συνανθρώπους μας κατά τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη. Παράλληλα, το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουάριου τα ρολόγια σταμάτησαν για όσους έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ένα από τα θύματα της τραγωδίας στα Τέμπη ήταν και η Βασιλική Χλωρού που επέβαινε στο μοιραίο τρένο. Η αδερφή της μίλησε στην τηλεόραση του ANT1 και περιέγραψε για όσα δραματικά βιώνει έκτοτε η ίδια και η οικογένεια της νεκρής αδερφής της.

Η κ. Χρυσούλα μάλιστα περιέγραψε και το δραματικό όνειρο που είδε η ανιψιά της για τη μητέρας της: «Την ονειρεύτηκε η κόρη της πρόσφατα. Και την είδε στον ύπνο της και τη ρώτησε το κορίτσι “Μανούλα μου πόνεσες;” και είπε “Όχι αγάπη μου για μια στιγμή μονάχα”».

Η ίδια σημείωσε πως πέρασαν πολλά τις τελευταίες μέρες: «Ήταν ένα διάστημα με πολλές διακυμάνσεις. Ήταν ένα διάστημα με πάρα πολύ πόνο, κάποιες στιγμές όλοι μας, όχι μόνο εγώ και τα παιδιά της αδερφής μου, πιστεύουμε ότι ζούμε σε έναν εφιάλτη και θα ξυπνήσουμε. Υπάρχουν πολλά “γιατί”, είναι μέσα στο πένθος το “γιατί”. “Γιατί να γίνει αυτό;”. Υπάρχει πάρα πολλή οργή και φυσικά υπάρχει πολύς πόνος γιατί δεν θα ξαναδούμε τον άνθρωπο».

Ήξεραν την κατάσταση των γραμμών, ήξεραν τους ανθρώπους που στελέχωναν αυτόν τον Οργανισμό, ήξεραν. Παρόλα αυτά, πουλούσαν το επικίνδυνο προϊόν τους σε ανθρώπους ανυποψίαστους. Αυτό εμένα μου λέει ότι είναι δόλος».