Χαλκιδική: Η 26χρονη έδωσε σημεία ζωής – Δείτε που βρίσκεται

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


«Είμαι στη Γαλλία μαζί με το παιδί κι είμαστε καλά», είπε η 26χρονη μητέρα που τηλεφώνησε πριν λίγη ώρα στο Αστυνομικό τμήμα της Χαλκιδικής, το οποίο έχει αναλάβει τις έρευνες για την εξαφάνιση μαζί με την 3χρονη κόρη της από το βράδυ της περασμένης Τρίτης ( 21/3/2023).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit. gr η νεαρή μητέρα μίλησε με αξιωματικό του αστυνομικού τμήματος της Χαλκιδικής και του είπε ότι έχει φύγει εκτός Ελλάδας. «Είμαι στη Γαλλία μαζί με το παιδί μου και τον πατέρα μου. Είμαστε καλά και τηλεφώνησα γιατί έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα το θέμα» φέρεται να είπε στον αστυνομικό ΕΛΑΣ η 26χρονη.

Μάλιστα ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος προκειμένου να πειστεί ότι στην άλλη άκρη της γραμμής βρίσκεται η 26χρονη μητέρα, της ζήτησε να μιλήσουν με βιντεοκλήση. Έτσι κι έγινε, με το διοικητή να διαπιστώνει και ιδίοις όμμασι ότι ο συνομιλητής του είναι η 26χρονη μητέρα που έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών αρχών η 26χρονη μαζί την 3χρονη κόρη της και τον πατέρα της πέρασαν οδικώς τα σύνορα το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες πριν δηλωθεί η εξαφάνιση από τον σύντροφο της.

Εις βάρος της μητέρας έχει κατατεθεί μήνυση για αρπαγή, ενώ δεν αποκλείεται την ίδια κατηγορία να αντιμετωπίσει και ο πατέρας της που την βοήθησε να φυγαδεύσουν το παιδί στο εξωτερικό.

Ερωτήματα, όμως, προκαλεί και το γεγονός πώς κατάφερε να περάσει τα σύνορα η 26χρονη μητέρα, καθώς δεν είχε τη συγκατάθεση του 32χρονου συντρόφου της και πατέρα του παιδιού.