Τέμπη: “Θέλω να μου φέρουν το παιδί μου πίσω..Ζω ένα μαρτύριο” η μαμά της 24χρονης Αφροδίτης συγκινεί

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η 24χρονη Αφροδίτη Τσιώμα έχασε τη ζωή της στο μοιραίο τρένο στα Τέμπη με τη μητέρα της να μην αντέχει αυτό που τους συνέβη. Η νεαρή ταξίδευε μαζί με έναν φίλο και μία φίλη της στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και εξέπνευσε όταν το Intercity 62 συγκρούστηκε με την εμπορική αμαξοστοιχία.

 Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΗΣ

Η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ξέσπασε για το χαμό του παιδιού της. «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε τα χάπια με βοηθάνε. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου. Τελείωσε. Εγώ σας λέω ακριβώς αυτό που νιώθω. Δεν μπορώ χωρίς την κόρη μου. Καταλαβαίνετε; Δεν μπορώ»

“ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩ..ΖΩ ΕΝΑ ΜΑΡΤΥΡΙΟ”

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε τα χάπια δεν με βοηθάνε. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου. Δεν μπορώ να το πιστέψω πως τη δολοφονήσανε. Πήγε Αθήνα με τους φίλους της, πολύ καλά παιδιά, είχε και ένα σεμινάριο να παρακολουθήσει την Τρίτη» είπε η μητέρα της Αφροδίτης  «Μίλησα μαζί της στις 8 η ώρα και της είπα καλό ταξίδι. Και έμαθα αυτό το πράγμα. Πήγα στη Λάρισα με την αγωνία μήπως ήταν στους τραυματίες και δεν ήταν. Είχε πάει στο κυλικείο και έγινε αυτό που έγινε. Όλοι φταίξανε, το θέμα είναι πως εγώ θέλω το παιδί μου. Μπορούν να μου φέρουν το παιδί μου;».

Η Αφροδίτη ταξίδευε με τη φοιτήτρια της Αρχιτεκτονικής, Εριέττα Μόλχω, η οποία θεωρείται ακόμα αγνοούμενη

«ΡΑΓΙΖΕΙ» ΚΑΡΔΙΕΣ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ: «ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΟΗΘΑΝΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΖΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ»

Η μητέρα της μιλώντας στην εκπομπή «Live news» ξέσπασε για το χαμό του παιδιού της. «Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Ούτε τα χάπια με βοηθάνε. Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς την κόρη μου. Τελείωσε.

Εγώ σας λέω ακριβώς αυτό που νιώθω. Δεν μπορώ χωρίς την κόρη μου. Καταλαβαίνετε; Δεν μπορώ. Και το βρίσκω άδικο. Μεγάλη αδικία. Σκέφτομαι ότι τη δολοφονήσανε.

Μίλησα μαζί της στις 8 η ώρα και της είπα καλό ταξίδι. Και έμαθα αυτό το πράγμα. Πήγα στη Λάρισα με την αγωνία μήπως ήταν στους τραυματίες και δεν ήταν. Είχε πάει στο κυλικείο, ενώ ήταν στο βαγόνι πέντε και έγινε αυτό που έγινε. Όλοι φταίξανε, το θέμα είναι πως εγώ θέλω το παιδί μου. Μπορούν να μου φέρουν το παιδί μου; Αυτό θέλω. Να μου φέρουν το παιδί μου».