Ανείπωτη θλίψη στην Κατερίνη: Αύριο το τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο Στάθη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μαύρο Σάββατο ξημέρωσε για την Κατερίνη, καθώς θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε παράπλευρη οδό της Εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, έξω από την Κατερίνη. Όπως αναφέρεται από τοπικά μέσα, μία μοτοσικλέτα συγκρούστηκε με μοτοποδήλατο, περίπου στις 22:30, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο ένας 22χρονος και ένας 20χρονος.

Τροχαία στην Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης: Νεκροί ένας 22χρονος και ένας 20χρονος

Από τη σύγκρουση της μοτοσικλέτας με το μοτοποδήλατο βρήκαν τραγικό θάνατο δύο νέα παιδιά, ηλικίας 22 και 20 χρονών αντίστοιχα.

Από το τροχαίο τραυματίστηκαν ένας 21χρονος και ένας 17χρονος που ήταν πεζοί στο σημείο. Πληροφορίες στο odelalis.gr αναφέρουν ότι οι νεαροί έκαναν κόντρες. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης.

Δείτε  video από το τροχαίο στην Εθνική Αθηνών-Θεσσαλονίκης εδώ:

Συγκλονισμένη η Κατερίνη με το τροχαίο

Συγκλονισμένες είναι οι τοπικές κοινωνίες του Κορινού και της Ν. Εφέσου απ΄όπου κατάγονταν οι δύο νέοι που έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής κάνοντας “κόντρες” με τα μηχανάκια στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στην περιοχή του Βαρικού.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τα δύο παιδιά ο χαμός των οποίων βύθισε στο πένθος την Πιερία.

Αναρτήσεις συγγενών και φίλων που αποχαιρετούν το Στάθη:

Κηδεύεται αύριο το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων Κορινού ο 21χρονος Στάθης Αποστόλου που σκοτώθηκε στη σύγκρουση μοτοσικλετιστών στον παράδρομο της Εθνικής οδού στο Βαρικό.

Η κοινωνία του Κορινού είναι συγκλονισμένη και στέκεται δίπλα στη μητέρα, την αδελφή, τη γιαγιά που έχει ξαναχτυπήσει η μοίρα.

Αύριο. Δευτέρα 13 Μαρτίου συγγενείς, φίλοι και γνωστοί θα πουν το τελευταίο αντίο στον άτυχο 21χρονο από τον Κορινό Στάθη Ναζαρίδη, που έφυγε τόσο νέος από τη ζωή μετά από τροχαίο με τη μηχανή, το βράδυ της Παρασκευής. Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Δώδεκα Αποστόλων Κορινού και ώρα 16.30.