Θρήνος για την Μαρία που πέθανε στα Τέμπη – Είχε πάει στην Αθήνα να δει τον γιo της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, η Μαρία Εγούτ, είναι μεταξύ των θυμάτων του τραγικού δυστυχήματος με τις δύο αμαξοστοιχίες στα Τέμπη.

Σύμφωνα με την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, μέλος της οποίας ήταν, με το μοιραίο τρένο επέστρεφε από επίσκεψη στον αγαπημένο της γιο που διαμένει στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος Γεώργιος Βαρυθυμιάδης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας.

«Με ανείπωτη θλίψη πληροφορήθηκε η ποντιακή κοινότητα τον αδόκητο χαμό της Μαρίας Εγούτ, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Η Μαρία Εγούτ με καταγωγή από το Νευροκόπι Δράμας εργαζόταν ως διοικητική υπάλληλος του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ήταν Γενική Γραμματέας του Συλλόγου Ποντίων ΑΧΕΠΑ «Πεδάνιος Διοσκουρίδης» ενώ παράλληλα συμμετείχε σε ποικίλες πολιτιστικές δραστηριότητες.

Με το μοιραίο τρένο επέστρεφε από επίσκεψη στον αγαπημένο της γιο που διαμένει στην Αθήνα. Την ευχαριστούμε για ό,τι προσέφερε και την αποχαιρετούμε με σεβασμό», αναφέρει η ανακοίνωση.