Πατέρας ψάχνει τον 26χρονο γιο του μετά την τραγωδία στα Τέμπη – «Μας ρωτούν αν είχε τατουάζ»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δεν έχουν τέλος οι ανθρώπινες ιστορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας μετά την τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη όταν δύο τρένα συγκρούστηκαν μετωπικά. Ένας απεγνωσμένος πατέρας μίλησε στα μέσα ενημέρωσης λέγοντας πως ψάχνει τον 26χρονο γιο του και τον φίλο του.

Ο πατέρας, σημείωσε πως τα παιδιά είχαν φύγει από τη Θεσσαλονίκη με τρένο το οποίο και τότε είχε παρουσιάσει προβλήματα και είχαν φτάσει στην Αθήνα να δουν τις κοπέλες τους. Τελευταία επικοινωνία ήταν το μεσημέρι της Τρίτης όταν τους πήρε τηλέφωνο και τους είπε ότι γυρνάει.

Ο συγκλονισμένος πατέρας περιέγραψε πως ο άλλος γιος του πήγε στο σημείο που έφταναν τα λεωφορεία περιμένοντας να δει τον αδερφό του… Ωστόσο, ο νεαρός τον πήρε τηλέφωνο τα ξημερώματα λέγοντας πως ο αδερφός του και ο φίλος του δεν βρίσκονταν ανάμεσα στους επιβάτες των λεωφορείων.

«Οι αστυνομικοί μας ρωτούν τι ρούχα φορούσαν, αν είχαν τατουάζ ή φορούσαν σκουλαρίκια για να γίνει η αναγνώριση. Δεν ξέρουμε τίποτα, δεν ξέρουμε που είναι οι άνθρωποί μας» είπε ο πατέρας.

Συνέχισε λέγοντας: «Να πληρώσουν όλοι υπεύθυνοι γι’αυτό το ελληνικό χάλι. 2023 και τρακάρουν τρένα και μάλιστα σε διπλή γραμμή!».

Αγνοείται 24χρονη από την Κύπρο

Την ίδια ώρα, αναζητείται μια 24χρονη που επέβαινε στο μοιραίο τρένο. Ο πατέρας του φίλου της απηύθυνε έκκληση σε όποιον την έχει δει και γνωρίζει κάτι για την τύχη της. Η κοπέλα είναι από την Πάφο της Κύπρου, βρισκόταν στο τρίτο βαγόνι και από τις 11 το βράδυ της Τρίτης δεν έχει επικοινωνήσει με κανέναν. Οι γονείς της έρχονται από την Κύπρο στη Λάρισα.

Με πληροφορίες από onlarissa.gr