Ξύπνησε και βρήκε τον γιο της νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος στο σπίτι – Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναστάτωση σε χωριό έξω από τη Λαμία για τον θάνατο του 58χρονου. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του, που ήταν εκείνη που τον βρήκε νεκρό. Όλα δείχνουν πως πρόκειται για αυτοκτονία…

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας σε σπίτι, σε χωριό έξω από τη Λαμία, με τις φωνές της μητέρας να ξεσηκώνουν μια ολόκληρη περιοχή τα ξημερώματα. Η γυναίκα σηκώθηκε κάποια στιγμή και βρήκε τον 58χρονο γιο της νεκρό, μέσα σε μια λίμνη αίματος. Ειδοποίησε γείτονες και στη συνέχεια ασθενοφόρο, αλλά η ζωή του παιδιού της, είχε ήδη χαθεί. Αστυνομικοί που έκαναν μια πρώτη έρευνα, σκέφτονται πως έχουν να κάνουν με ακόμα μία αυτοκτονία.

Νεκρός στο σπίτι του, σε χωριό έξω από τη Λαμία βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, 58χρονος συμβασιούχος δημοτικός υπάλληλος. Ο 58χρονος διέμενε με τη μητέρα του και ήταν εκείνη που τον βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Δίπλα του υπήρχε μια μια κυνηγετική καραμπίνα που του ανήκε. Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η αστυνομία απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας με το ΑΤ Λαμίας να παραγγέλνει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

Ο 58χρονος ήταν ένας ήσυχος άνθρωπος και τίποτα δεν προδίκαζε αυτή την κατάληξη. Το τελευταίο 8μηνο δούλευε με σύμβαση στο Δήμο Λαμιέων.