Θρήνος για τον Δημήτρη που ξεψύχησε στην άσφαλτο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε χθες το βράδυ ένας 40χρονος από τα Λεχαινά, ο οποίος εξέπνευσε μετά από τροχαίο δυστύχημα.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 20:50 χθες το βράδυ στην επαρχιακή οδό Λεχαινών-Μυρσίνης, κοντά στο χωριό της Μυρσίνης, και ενεπλάκησαν δύο οχήματα, με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό του άλλου οδηγού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικές αρχές, το ΙΧΕ αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio χρώματος μπλε που οδηγούσε ο 40χρονος Δημήτρης Α. Προκόπης από τα Λεχαινά, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με ΙΧΦ αυτοκίνητο μάρκας Nissan Navara, χρώματος μπλε, με οδηγό επίσης κάτοικο της περιοχής των Λεχαινών.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα ο 40χρονος οδηγός του Renault να εκσφενδονιστεί από το αυτοκίνητο και πετάχτηκε στο οδόστρωμα.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών και ασθενοφόρα και όπως διαπιστώθηκε λίγα λεπτά αργότερα ο 40χρονος είχε βρει ακαριαίο θάνατο και εν συνεχεία μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας και από εκεί θα μεταφερθεί στην Πάτρα για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Ο οδηγός του άλλου οχήματος βρισκόταν τραυματισμένος στο αυτοκίνητό του και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διέτρεχε κίνδυνο η υγεία του.

Οι πρώτες πληροφορίες του Patris News, ανέφεραν ότι προφανώς το ένα όχημα από τα δύο οχήματα πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ωστόσο προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα των Λεχαινών.

Πηγή: patrisnews.com