«Αυτή τη φορά θα σε βιάσω live στο Facebook» – Οι φρικιαστικές απειλές του Αιγύπτιου στην 32χρονη


Τον εφιάλτη που είχε ζήσει πριν από ένα χρόνο στα χέρια του αδίστακτου, Αιγύπτιου συντρόφου της ξαναβίωσε η 32χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία η οποία επί τρεις ημέρες ήταν φυλακισμένη από τον 35χρονο πέφτοντας θύμα συστηματικού βιασμού.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς του 2022, ο 35χρονος την είχε αρπάξει στο διαμέρισμά του στον Άγιο Παντελεήμονα και αφού την ξυλοκόπησε άγρια σε ζωντανή μετάδοση από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αποπειράθηκε να την κάψει ζωντανή ανοιγοκλείνοντας μια φιάλη υγραερίου.

Ο Αιγύπτιος συνελήφθη και καταδικάσθηκε αλλά τον περασμένο Νοέμβριο αφέθηκε ελεύθερος. Την προηγούμενη Πέμπτη αναζήτησε το θύμα του το οποίο κράτησε φυλακισμένο για τρείς ημέρες. Η 32χρονη κοπέλα από την Βουλγαρία περιγράφει στο protothema.gr τα βασανιστήρια που υπέστη στο διαμέρισμα-φυλακή. Όπως λέει, αυτή τη φορά ο 35χρονος την απείλησε πως θα τη βιάσει σε ζωντανή μετάδοση από το Facebook

«Κλείδωσε την πόρτα. Δεν είχε χτυπήματα αυτή τη φορά. Μου είπε »τώρα ή θα κάνεις ο, τι σου λέω αλλιώς ξέρεις τι θα γίνει. Αυτή τη φορά δεν θα είναι χτύπημα στο live. Θα βάλω πάλι live και θα σε δει όλος ο κόσμος πως κάνω σεξ μαζί σου». Μετά μου έλεγε να του κάνω στοματικό με το ζόρι. Και μου έλεγε πως αν δεν του κάνω όσα μου λέει θα βάλει live αλλά αυτή τη φορά δεν θα είναι ξύλο θα είναι σεξ «για να σε δει όλος ο κόσμος».