Κάλυμνος: Θλίψη για τον 17χρονο μπασκετμπολίστα που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αθλητής του μπάσκετ ήταν ο 17χρονος που σκοτώθηκε σε τροχαίο το πρωί της Κυριακής (8/1) στην Κάλυμνο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki.gr ο νεκρός είναι ο αθλητής της Ε.Α. Καλύμνου, Σπύρος Μακρυλλός.

Ο 17χρονος είχε ξεκινήσει να παίζει στον Καλυμνιακό και συνέχισε στην Ε.Α.ΚΑ., όπου την περσινή σεζόν αγωνίστηκε για λογαριασμό της στο εφηβικό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης ο άτυχος νέος οδηγούσε μηχανάκι και τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από πτώση στην περιοχή της Ανάληψης, πριν το γήπεδο.

Στο μηχανάκι επέβαινε και άλλο ένα άτομο το οποίο τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι ανακοινώσεις για τον θάνατο του 17χρονου

E.A. ΚΑΛΥΜΝΟΥ: Μεγάλη η θλίψη, μεγάλο το σοκ από την απώλεια του δικού μας παιδιού, του δικού μας παίκτη του Σπύρου μας του Μακρυλλού. Ένα καλό παιδί, ένας ωραίος παίκτης έφυγε σήμερα άδικα, βυθίζοντας σε απέραντη θλίψη την οικογένεια της ΕΑΚΑ αλλά και ολόκληρο το νησί. Σε τέτοιες συγκλονιστικές στιγμές δεν ξέρουμε τι να πούμε στην οικογένεια του. Σίγουρα πάντως γνωρίζουν πως ο Σπύρος ήταν ένα καλό παιδί, με ήθος, ταλέντο και όλα αυτά τα στοιχεία που διακρίνουν έναν καλό άνθρωπο. Το Δ.Σ θα παρευρεθεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του. Καλό ταξίδι Σπύρο μας…

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ: Σύσσωμη η αθλητική οικογένεια του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, εκφράζει τη βαθιά θλίψη και οδύνη της, για τον αναπάντεχο χαμό του νεαρού αθλητή Σπύρου Μακρυλλού. Δυστυχώς, άλλο ένα αγαπητό παιδί πάνω στο άνθος της ηλικίας του, χάνεται τόσο άδικα. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σπύρου και στους οικείους του. Ο Θεός να τους δίνει δύναμη και κουράγιο.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ: H Ακαδημία Καλύμνου και όλα τα μέλη της , εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον χαμό του 17χρονου αθλητή της Σπύρου Μακρυλλού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Ο Σπύρος πέρσι ήταν αθλητής της ΕΑΚΑ στο τμήμα Παίδων και από φέτος ξαναγύρισε στην Ακαδημία στο τμήμα των Εφήβων. Στην τραγωδία που βιώνει η οικογένεια του πρόωρα και άδικα χαμένου Σπύρου, εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή συλλυπητήρια και συμπαραστεκόμαστε στον ανείπωτο πόνο τους και στο νεαρό βλαστάρι της Καλύμνου ευχόμαστε καλό ταξίδι. Καλή δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους του για την δυσβάσταχτη αυτή απώλεια. Ο Θεός μαζί σας.