Τούμπα όλα: Ανατροπή και «αθώωση» για τον πατέρα Αντώνιο – Το άλλοθι και οι μαρτυρίες που αλλάζουν τα δεδομένα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Στις αρχές του Ιανουαρίου έχει κληθεί να καταθέσει ο πατέρας Αντώνιος για τις κατηγορίες σε βάρος του που αφορούν για ασέλγεια σε ανηλίκους που φιλοξενούνταν στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Ο πατέρας Αντώνιος δεν θα παραστεί, αλλά αντίθετα θα πάνε οι δικηγόροι του, να πάρουν την δικογραφία και να λάβουν προθεσμία.

Ο πατέρας Αντώνιος, σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, θέλει να καταθέσει στην Εισαγγελία τη θέση του για τις κατηγορίες περί ασέλγειας, προκειμένου, όπως τονίζει, να «λυτρωθεί» μέσω της κατάθεσής του.

Κιβωτός του Κόσμου: Χρονικό άλλοθι επικαλείται ο πατήρ Αντώνιος για τις κατηγορίες ασέλγειας

Όπως αναφέρει μέσω του Ανδρέα Καραγιάννη, εκδότη του ekklisiaonline.gr, οι χρονικές στιγμές που επικαλούνται τα δύο παιδιά για ασέλγεια εις βάρος τους, δεν ταιριάζουν με τις περιόδους επίσκεψής του στις δομές που φιλοξενούνταν αυτά. Τονίζει επιπρόσθετα πως ουδέποτε ήρθε σε επαφή ή έμεινε μόνος με τα παιδιά, καθώς πάντα ήταν παρόντες συνεργάτες του και στελέχη της εκάστοτε δομής.

Κιβωτός του Κόσμου: «Δεν έμεινα μόνος με τα παιδιά»

«Οι καταγγελίες των δύο παιδιών δεν συμπίπτουν χρονικά με τα στοιχεία που έχουν κοινοποιηθεί στη δικαιοσύνη», μετέφερε αρχικά τη θέση του π. Αντώνιου ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του ekklisiaonline.gr στο Tlive του Alpha.

Συνέχισε μάλιστα λέγοντας: «Υπάρχει δηλαδή χρονικό άλλοθι σε σχέση με την παρουσία μου στις τοποθεσίες που έχουν αναφερθεί. Ουδέποτε ερχόμουν σε επαφή και ούτε έμεινα μόνος με τα παιδιά, χωρίς την παρουσία συνεργατών, στελεχών της εκάστοτε δομής, την οποία επισκεπτόμουν».

Τέλος, επισημαίνει ότι, «υπάρχουν μαρτυρίες για τα δύο παιδιά που καταγγέλλουν ότι ουδέποτε στο παρελθόν είχαν εκφράσει κάποιο παράπονο, ή κάποιον ισχυρισμό εις βάρος μου και πιστοποιούν οι μάρτυρες πως τα παιδιά αυτά ήταν άρτια φροντισμένα και ευτυχισμένα».