Συγκλονισμένη η Κρήτη από τη νέα τραγωδία στην άσφαλτο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συγκλονισμένη παραμένει η κοινωνία της Κρήτης από την τραγωδία που εκτυλίχθηκε χτες το απόγευμα στην άσφαλτο με τον φριχτό θάνατο δυο ανθρώπων που κάηκαν σε πυρκαγιά που ξέσπασε μετά από τροχαίο.

Σε βαρύ πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δυο νεκρών που δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που τους χτύπησε την πόρτα.

Το φοβερό τροχαίο σημειώθηκε σε ένα σημείο -καρμανιόλα και συγκεκριμένα στην εθνική οδό Ηρακλείου- Ρεθύμνου στο ύψος των Σισών όπου κατά καιρούς έχουν σημειωθεί δεκάδες σοβαρά τροχαία και έχουν χάσει τη ζωή τους αρκετοί άνθρωποι.

Το χρονικό

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ΙΧ που επέβαιναν οι δυο κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο όταν πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με φορτηγό αυτοκίνητο που εκείνη την ώρα κινούνταν στο δρόμο.

Το ΙΧ τυλίχτηκε το στις φλόγες ενώ στο σημείο έσπευσαν οχήματα της Πυροσβεστικής από το Γαράζο, το Ρέθυμνο και όχημα της 3ης ΕΜΑΚ προκειμένου να απεγκλωβίσουν τα θύματα και να σβήσουν τη φωτιά.

Το "μένος" της πυρκαγιάς κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να μη μπορεί να διαπιστωθεί ούτε η μάρκα αλλά ούτε κάποιο στοιχείο ταυτότητας των θυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού είναι καλά στην υγεία του.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνούνται.

Πηγή: cretalive.gr