Χριστούγεννα με… ντάλα ήλιο: Ο καιρός θα θυμίζει περισσότερο Πάσχα, οι περιοχές που θα φοράμε κοντομάνικο (βίντεο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!

Αίσθηση προκαλεί η αναφορά στο Πάσχα από τον μετωρολόγο, Κλέαρχο Μαρουσάκη, μιλώντας για τον καιρό που θα κάνει τα φετινά Χριστούγεννα.

Το σίγουρο είναι πως μέχρι την περίοδο των γιορτών ο υδράργυρος θα ανέβει κι άλλο, με τον μετεωρολόγο του Open, Κλέαρχο Μαρουσάκη, να αναφέρει πως η θερμοκρασία στις 16 με 17 Δεκεμβρίου θα φτάσει ακόμα και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη σημερινή του πρόγνωση ο μετεωρολόγος του Open, επανέλαβε πως τα προγνωστικά στοιχεία δείχνουν πως ο καιρός θα είναι καλός τα Χριστούγεννα. Χθες, ο κ. Μαρουσάκης είχε κάνει λόγο για… «Πασχούγεννα», ο καιρός δηλαδή θα θύμιζε περισσότερο Πάσχα παρά Χριστούγεννα.

Σχετικά με τον καιρό που θα κάνει τις επόμενες μέρες στη χώρα, ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε πως αύριο Πέμπτη θα περάσει μία διαταραχή, η οποία θα επηρεάσει βόρεια, κεντρική και νότια χώρα.

Τις επόμενες ημέρες όμως και συγκεκριμένα την Παρασκευή και το Σάββατο, θερμές αέριες μάζες θα ανεβάσουν τη θερμοκρασία, με το θερμόμετρο να δείχνει έως και 25 με 26 βαθμούς Κελσίου. Ειδικότερα, αυτές τις θερμοκρασίες θα τις δούμε στη Θεσσαλία, στη Βόρεια Κρήτη και στο εσωτερικό της Πελοποννήσου.