Θεσσαλονίκη: Χαμός σε λεωφορείο με οδηγό να αναγνωρίζει τη μαθήτρια που του έκανε άσεμνη χειρονομία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αναστάτωση σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα σε δύο δόσεις. Ο οδηγός κάποια στιγμή τράβηξε χειρόφρενο και ειδοποίησε την αστυνομία…

Το λεωφορείο του ΟΑΣΘ εκτελούσε το προγραμματισμένο του δρομολόγιο στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα πάντα άλλαξαν όταν μέσα μπήκε μια μητέρα με τα δύο παιδιά της. Το ένα από αυτά ήταν μια μαθήτρια Λυκείου. Μια κοπέλα που όπως άρχισε να λέει ο οδηγός, του είχε κάνει χειρονομίες πριν από λίγες μέρες, χωρίς λόγο. Το θερμόμετρο της έντασης άρχισε να ανεβαίνει. Έφτασε στο κατακόρυφο όταν ο οδηγός ζήτησε από μητέρα και παιδιά να φορέσουν μάσκες για τον κορονοϊό. Εκείνοι αρνήθηκαν και τότε αποφάσισε να τραβήξει χειρόφρενο και να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Ταλαιπωρία περίμενε τους επιβάτες του ΟΑΣΘ της γραμμής 38 στη Νέα Ευκαρπία στη Θεσσαλονίκη, όταν στην οδό Θησέως οδηγός του ΟΑΣΘ τράβηξε χειρόφρενο. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά της 07:20 όταν μια μητέρα με δύο παιδιά – Λυκείου – επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο και κάθισαν μπροστά στον οδηγό.

Τότε ο οδηγός του ΟΑΣΘ επισήμανε στην μητέρα να μιλήσει στην κόρη της, καθώς όπως της τόνισε, του έκανε χειρονομίες πριν από δύο μέρες. Τότε είδε ότι δεν φορούσαν μάσκα και τους ζήτησε να περάσουν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, ή να βάλουν μάσκα.

Η μητέρα αρνιόταν πεισματικά να βάλει μάσκα στα παιδιά της, με τον οδηγό του ΟΑΣΘ να τονίζει ότι δεν ξεκινάει το λεωφορείο αν δεν φορεθεί μάσκα. Όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος και η μητέρα του οδηγού ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και ο ίδιος προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τους όποιους κινδύνους.

Σύμφωνα με το politic.gr, από τη στιγμή που η μητέρα δεν καταλάβαινε ότι πρέπει να βάλουν μάσκα ή να περάσουν στο πίσω μέρος του λεωφορείου, το 100 κλήθηκε στο σημείο για να δώσει τη λύση.