Κιβωτός του Κόσμου: Ο π. Αντώνιος και η παπαδιά έμειναν το βράδυ στο αμάξι τους!


Μετά από μία νύχτα που έμειναν, όπως οι ίδιοι υποστηρίζουν, στο δρόμο, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή σπίτι για να μείνουν, αφού το νέο ΔΣ της «Κιβωτού του Κόσμου» τους απαγόρευσε να συνεχίσουν να μένουν στο κτίριο της δομής στον Κολωνό.

Έτσι, ο πατέρας Αντώνιος Παπανικολάου και η πρεσβυτέρα αναζήτησαν νέα κατοικία, καθώς το βράδυ της Παρασκευής έμειναν όπως υποστηρίζουν στο… δρόμο, μέσα στο αυτοκίνητό τους μαζί με το ανήλικο παιδί τους.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε το MEGA, το ζευγάρι φαίνεται πως ήδη έχει νοικιάσει το νέο του σπίτι και στο οποίο θα εγκατασταθεί άμεσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δίπλα στο καινούργιο τους σπίτι, έχουν αγοράσει και μια αποθήκη προκειμένου τις επόμενες ημέρες να μεταφέρουν κάποια από τα πράγματά τους, τα οποία βρίσκονται στο σπίτι στον Κολωνό, μια ενέργεια που θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΚΟ.

Με όλες τις Αρχές να τους έχουν υπό ασφυκτικό κλοιό, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τη Δευτέρα θα επισκεφτούν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να του γνωστοποιήσουν τα όσα γίνονται εις βάρος τους και να ζητήσουν την παρέμβασή του στις παρανομίες, όπως λένε, που έχουν γίνει.

Μία από αυτές, είναι το άλλαγμα των κλειδαριών από το σπίτι του Κολωνού,όπου έμενε το ζεύγος των ιδρυτών της «Κιβωτού», με πρωτοβουλία του νέου ΔΣ της Οργάνωσης και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Μάλιστα, έχουν προαναγγείλει μηνύσεις προς τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για παραβίαση οικιακής ειρήνης και για παράβαση καθήκοντος.

Το Σάββατο (03/12), πάντως ο πατέρας Αντώνιος, δια των δικηγόρων του, πέρασε στην αντεπίθεση, κατηγορώντας μάλιστα ευθέως την κυβέρνηση αλλά και την Εκκλησία της Ελλάδας για την στάση τους στην υπόθεση. Σε δηλώσεις τους οι νομικοί παραστάτες του ζεύγους, τόνισαν ότι η απόφαση για απομάκρυνση του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή, από τη δομή του Κολωνού όπου διέμεναν, είχε σαν αποτέλεσμα οι δυο τους, μαζί με το ανήλικο παιδί τους, να περάσουν την χθεσινή νύχτα στο αυτοκίνητό τους.